Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Na a lényeg már lövésem sincs semiről nekem mitt mivel
Akkor a lényeg a főldszinten nálam van a adsl modem ami fix azt nem tudom mozgatni , az emeleten van a müholdvevé és a noti., a noti most nem lényeg, a müholdvevébe kell vezetékes kábel csak úgy tuddok netre kapcsolodni, Mikell nekem akkor?
-
VaZso
senior tag
"Az Access Point = a routerrel."
Ez nem teljesen így van... Acces Point = "hozzáférési pont", ami lehetővé teszi a vezetékes és vezeték nélküli eszközök (hálózatok) közötti kapcsolatot (valamint több vezeték nélküli eszközt is képes kiszolgálni).
A router pedig egy afféle útválasztást végez két (jellemzően vezetékes) hálózat között.
Léteznek külön AP-k, amik hagyományos router funkcióval nem rendelkeznek.
Sőt, ugyanígy létezik külön switch is, ami gyakorlatilag a routertől annyiban különbözik, hogy routolni nem képes - ill. léteznek komolyabb, "managed" switch-ek is.
Tehát egy hagyományos wlan router egyben router, AP és switch is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest