- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jedster
tag
-
válasz
Lizander #37308 üzenetére
nekem is tl-wdr3600 van január óta, és ha kicsit is problémás lenne, akkor nem azt vettem volna, vagy már régen cserét eszközöltem volna más típusra.
tl-wr941nd (v3) volt nekem régebben, az is hibátlanul működött, itt a fórumos aprón adtam el, azóta sincs vele gond, pedig már az is több éve történt.
sokszor csak a wifi nem megfelelő beállításán csúsznak el, mert telített a 2.4 GHz sáv, és nem állítják be megfelelően a használt csatornát, illetve a későbbiekben nem követik le adott irányú változásokat, ami miatt akadozós és behalós lesz a kapcsolat, akár még a router is elfekszik, de ez már típus és gyártó esetén is igaz, és ettől még nem a router rossz.
a tl-wdr3600 akkor sem lesz olyan jó 2.4 GHz szórású, ha csak azon a sávon működik, mint például a tl-wr1043nd v2, ez a dual band kompromisszuma.
a 2.4 GHz sávot minden ellenoldal tudja, legfeljebb a szabvány (g/n) nem azonos, de ha 5 GHz szórásra állítod, akkor a csak 2.4 GHz képes eszköz nem fogja látni/kezelni a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged