- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Geresics #25661 üzenetére
Nem, nem olyan veszélyes az, csak az amivel kézhez kapod, mert az szinte az első amit a gyárban rátettek és hát, hogy is mondjam szörnyű. Mind kinézetileg mint stabilitás téren.
Lehet hogy jó a gyári is, de én addig láttam míg feltettem a customot. Az utolsó gyári amit az asus oldaláról lelehet tölteni nagyon ajánlott, szinte teljesen megegyezik a custommal, tartalmilag, kinézetileg, funkciójában megkockáztatom, hogy stabilitásban is talán.
Nekem voltak olyan funkciók a customban, amik a gyáriban nincsenek, sokat javítottak, mind wan, mind lan, mind wireless téren benne. Igazából ez nem tomato ami rajta van, hanem a gyári firmware erősen módosított változata(olegnek hívják én sem tudtam, most kezdek ezekbe a dolgokba beletanulni), a telepítése nem igényel különösebb varázslást, csak a firmware feltöltés oldalon kell betallózni és a router mindent elvégez saját maga(ezt se tudtam erről is felvilágosítottak).
Custom firmware így néz ki[link]
A gyári meg így[link] -
Kobor
aktív tag
válasz
Nekem a gyári FW van rajta, ami nem igazán teljesen szimpi a beépített torrent, ez a "download master".
Alapból még az 1.1.... volt rajta, az új 3...., már kinézetre sem taszító elsőre kicsit fura, de szerintem használható. Amit használok wifi, néhány port forwarding, DLNA, torrent, DYNDNS, printer sharing, stabilan megy minden eddig. A lan sebessége alig maradt el egy Cisco 1008 switch, legalábbis 2 gép között másolva, tény, akkor nem volt rajta USB HDD.Negativum, amit nem a gyári torrent client-el töltöttem le azokat minden, újrainditáskor(router) újraellenőrzi, ill. a hdd eltávolítás visszahelyezés után is, ez 25 torrentnél, már nem túl gyors főleg sok a nagyméretű 10GB. Egy dolog a Samsung 500 hdd-m folytom unmounted-be került reggelre, a WD 250-es viszont 4 napja megy??
Egyébként stabilan megy, semi gondom vele.
Üdv
-
válasz
Szia!
Ebben leírtam a garanciával kapcsolatos dolgokat is!
Néhány gondolat, router vásárlás előtt állóknak...Én azért a gyári fw-t sem mondanám silánynak, akinek nincsenek extra igényei, szerintem kielégíti ez is, de én akkor is azt mondom, hogy olyan routert, amire nem lehet semmilyen custom fw-t tenni, nem ajánlott megvenni! Az RT-N66U gyári ilyesmi...
http://event.asus.com/2012/nw/dummy_ui/en/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged