- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunace
tag
Szia, egy döglődö edimax routert cseréltem erre miután 50/5 -ös netem lett (upc) a kis edi nem bírta már a tempót és egyébként is dobálta a kapcsolatot.
Valamennyire azért már van tapasztalatom a router konfigban de amikor ezt hazahoztam épp nem volt kedvem semmit sem állítgatni így rábíztam magam a router auto-konfigjára ami felismeri az általad használt netet és beállítja magát. Ezután egyből ment az asztali gép (kábel) és a noti is (wifi) madj még két telefon wifije is pöccre megtalálta és használta.
A 2 x 5 Dbi-s antenna érezhetően jobban tolja a jelet (bár ez nem is meglepő).
Viszonyítás képpen 2 téglafal + olyan 15-20 méterre még fogom a wifit a kerti padomból és wifizek (bár ott már persze alacsony a wifi jelerősség).Azóta egy port forwardot álítottam még az utorrentnek amit gyorsan abszolvált (és ami itt tetszett hogy nem kellett várni a beállításra és újraindítani sem) míg a korábbi routernél egy 30 sec-es restart után működött csak. 5év garit adnak rá és az Ipontól rendeltem Pickpack-ra.
Szólj ha még érdekel vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- BestBuy topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest