Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunace
tag
Szia, egy döglődö edimax routert cseréltem erre miután 50/5 -ös netem lett (upc) a kis edi nem bírta már a tempót és egyébként is dobálta a kapcsolatot.
Valamennyire azért már van tapasztalatom a router konfigban de amikor ezt hazahoztam épp nem volt kedvem semmit sem állítgatni így rábíztam magam a router auto-konfigjára ami felismeri az általad használt netet és beállítja magát. Ezután egyből ment az asztali gép (kábel) és a noti is (wifi) madj még két telefon wifije is pöccre megtalálta és használta.
A 2 x 5 Dbi-s antenna érezhetően jobban tolja a jelet (bár ez nem is meglepő).
Viszonyítás képpen 2 téglafal + olyan 15-20 méterre még fogom a wifit a kerti padomból és wifizek (bár ott már persze alacsony a wifi jelerősség).Azóta egy port forwardot álítottam még az utorrentnek amit gyorsan abszolvált (és ami itt tetszett hogy nem kellett várni a beállításra és újraindítani sem) míg a korábbi routernél egy 30 sec-es restart után működött csak. 5év garit adnak rá és az Ipontól rendeltem Pickpack-ra.
Szólj ha még érdekel vmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Esztétikai hiba, akciós! - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX