- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeoffice76
tag
"Mert azon nincs mit mérni. Nem tér el a 300-as szabványtól, tehát ~100Mbit volt nála a plafon (benne van a tesztjében egyébként, amiről azt mondtad, hogy olvastad)."
Abban igazad van, hogy szerepel többszálas mérés az N56U tesztjében, de többgépes csak a WNDR3700-éban. Szóval továbbra is azt mondom, hogy olvastam a routerem tesztjét...
, a wndr3700-as adatait pedig láttam az összehasonlító tesztben, amit én linkeltem.
A WNDR3700-as tesztjéből:
"So, I set up a second notebook using the NETGEAR WNDA3100v2 client connected to the 5 GHz radio and my standard Intel 5300-equipped notebook connected to the 2.4 GHz radio and ran some tests with multiple streams. Both clients were in the same room, within 10 feet of the router and both radios were set to Up to 300 Mbps (40 MHz channel bandwidth) mode."Nem tudok mást mondani, mint hogy lehet, hogy igazad van, de nem látok erre (több kliens összesített vezetéknélküli teljesítménye N56U-n) vonatkozó mérést. Lehet, hogy azért, mert nincs mit mérni, nem tudom. Ha be tudnék szerezni 2 n-es eszközt, esküszöm megmérném, mert most már nagyon érdekel, mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Parkside szerszám kibeszélő
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest