Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem egészen ezt. De úgy, ahogy utólag közöltetek sok fontos információt amit ha előre tudok nem veszem meg, közölhettétek volna választás előtt is.
Erre céloztam.
Feltettem egy egyszerű kérdést, mit vehetek 120/10 nethez. Ahogy válaszoltál arra, hogy mennyi lesz a letöltés (amit most így utólag nevezzünk gyakorlati maximumnak, ami X-ből 1x összejön szerencsével), úgy közölhetted volna a buktatókat, és az árnyoldalát is. Ha pedig az a gond hogy kérdeztem, akkor inkább ne válaszolj, főleg félreértelmezhető, és félinformációkat ne, hanem küldj el a pics@ba, hogy olvassak vissza, mert még ezzel is objektívebb képet kaptam volna mint így.
Ezt csak azért írtam le ennyire részletesen, hogy esetleg másnál ne legyen hasonló gond, és egyből el tudjátok küldeni a pics@ba, hogy olvasson vissza.
Engem nem ért kár, csak a benzinköltség, de más járhat szerencsétlenebbül is.
Befejeztem a témát, mindent elmondtam amit akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre céloztam.
Gubek-Einste
Dr.NX