- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Miho14 #12480 üzenetére
digi topnet: 80/25?
mert akkor a modemből a rúterbe bemenő wan oldal az általad választottaknak kb. a felét sem tudja. azaz előfizettél valamire, amit ki sem tudsz használni. ez nem nagy biznisz.
a sokat ajánlgatott 1043 lesz a barátod, 12k-ért. igazából wifin ezt a sebességet nem tudja továbbítani, ahogy a legtöbb n-es eszköz sem, de még mindig a duplája lesz azoknak, mint amit néztél. ja és cserébe meg stabilabb is, mert nem jár folyamatosan csúcson. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Miho14 #12480 üzenetére
nem az antenna a lényeg, hanem a szabványa, hogy b-s, g-s, n-es... nah neked N-es kell!
ami G-s, B-s, az nem jó!!! vili?
keress a használt piacon egy olyat, amit javasoltak, a bolti ár alatt jóval találsz biztosan jó darabokat! (én használtan vettem egy tp link 941-et, jópár ezerrel olcsóbban, és még garanciás is... szal kicsit jobban jártam, mintha boltban vettem volna meg
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest