- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
válasz
DRPCDoki #100722 üzenetére
3) Van bármi értelme a TL-SG105E switch-et venni vagy épp ugyan azt érem el a TL-SG105-vel is? Mind a kettő tud IGMP snooping-ot. Ha jól értettem, akkor a TL-SG105 nem managelhető switch, nem kell konfigurálni rajta semmit és alapból be van rajta kapcsolva az IGMP snooping. Azaz, ha jól érettem, akkor az TL-SG105 is elég nekem és ha ezt veszem, akkor csak összedugom a hálózatot a korábban leírtak szerint és konfigurálnom sem kell a switch-et, csak teszi a dolgát, ha pedig a TL-SG105E-t veszem, akkor be kell rajta kapcsolnom az IGMP snooping-ot.
TL-SG105-nek kicsivel alacsonyabb a maximális áramfelvétele és a vételára. (Így, ha kábelt nem is tudunk kihúzni a nappaliba, viszont picit tudunk vágni a fogyasztásból.)
(Amúgy, ha jól rémlik én is olyat olvastam, hogy a több egymás utáni router-nél lehet gond. A másik témában az illető szerintem szimplán bizonytalan volt a switch-ekkel kapcsolatban és nem úgy értette, hogy szerinte nem működne jól a 2 egymás utáni switch-csel a hálózat.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Yettel topik
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borderlands 4
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest