Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DRPCDoki

tag

válasz DRPCDoki #100722 üzenetére

3) Van bármi értelme a TL-SG105E switch-et venni vagy épp ugyan azt érem el a TL-SG105-vel is? Mind a kettő tud IGMP snooping-ot. Ha jól értettem, akkor a TL-SG105 nem managelhető switch, nem kell konfigurálni rajta semmit és alapból be van rajta kapcsolva az IGMP snooping. Azaz, ha jól érettem, akkor az TL-SG105 is elég nekem és ha ezt veszem, akkor csak összedugom a hálózatot a korábban leírtak szerint és konfigurálnom sem kell a switch-et, csak teszi a dolgát, ha pedig a TL-SG105E-t veszem, akkor be kell rajta kapcsolnom az IGMP snooping-ot.
    TL-SG105-nek kicsivel alacsonyabb a maximális áramfelvétele és a vételára. (Így, ha kábelt nem is tudunk kihúzni a nappaliba, viszont picit tudunk vágni a fogyasztásból.)
    (Amúgy, ha jól rémlik én is olyat olvastam, hogy a több egymás utáni router-nél lehet gond. A másik témában az illető szerintem szimplán bizonytalan volt a switch-ekkel kapcsolatban és nem úgy értette, hogy szerinte nem működne jól a 2 egymás utáni switch-csel a hálózat.)

Új hozzászólás Aktív témák