Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
techlock
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi szépen. Holnap le is csekkolom, hogy mit tud a kicsike. Első ránézésre pöpec.
-
techlock
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most találtam egyet, ami elnyerte a tetszésemet, csak az a baj, hogy fizetős (elég borsos az ára) Manictime
Hasonlóra gondoltam. -
techlock
csendes tag
Sziasztok!
Win 10-re keresnék egy olyan ingyenes programot, ami megmutatná, hogy mennyit és melyik játékkal játszik a gyerek és mennyit nézi például a youtube-ot.
Nem szeretnék időkorlátot beállítani, se tiltani dolgokat, se állandóan nézni, hogy mit csinál (hetente egyszer, amikor találkoznék vele), csak egyszerűen egy kimutatást szeretnék látni, hogy xy programot xy ideig használta. Nézegettem szülő felügyeleti programokat, de azok már túl sokat tudnak, ahhoz amit én akarok.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest