- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
germinator66 #36685 üzenetére
[link]
Az EncryptPdf\EncryptPdf\bin\Release mappa tartalma kell neked. Mivel nem írtad, hogy milyen szinten szeretnéd titkosítani a PDF-et, ezért úgy állítottam be, hogy a fájl megnyitásához is kérjen már jelszót, és a nyomtatást engedélyezze. Parancssori program, nem bonyolítottam túl a paraméterezését:EncryptPdf.exe -input bemenő_pdf -output kimenő_pdf -password jelszó
Egy 1188 MB-os PDF-nél (a másik mappában lévő tesztprogramból esik ki) 33 MB alatt marad a memóriafoglalása. A trükk csak annyi, hogy nem tölti be az egész PDF-et, hanem oldalanként másolja át, és így mindig csak egy oldalnyi memóriára van szüksége (a streaming módot az alattam lévő iTextSharp tudja, én csak megfelelően felparamétereztem).
Ja igen, .NET Framework 4.5 kell a futtatásához (ez újrafordítással talán 2.0-ra is levihető, de 4.0-ra biztosan).
A programra természetesen semmiféle supportot nem adok, ha másképpen kellene valami, akkor ott van a forrás a binárisok mellett (a másik ok az iTextSharp licencfeltétele), keress meg vele egy fejlesztőt.
-
válasz
germinator66 #36685 üzenetére
Valszeg az 1GB-os méret ami sokkolja. De nem tudom,
Az adobe tényleg szükségtelenül teleszemeltné a gépet. De ráérős időmben, én tennék a helyedben egy próbát. Ha az sem viszi, akkor viszont tudnád, hogy sakk-matt.... Itt a vége.
Az uninstall-ja után egy CCleaner a registry-re és akkor talán OK-s.Cigam:
Én is tudom, hogy a multimédiás tartalmakhoz elég komoly tudás kell. De van néhány bébiszoft. DVD Decrypter-nek bolondbiztos megoldásként szerintem jó lehet a DVDFAB-ból ez a komponens, ami free, ha jól látom.
Adtam már ilyet olyannak aki nem értett hozzá, de a DVDFAB adott részével át tudta kódolni a filmeket a telefonjához, hogy egér-mozizzon...A tipikus Next-Next-Finish de nem tudom, hogy mit csinálok program ez is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- LED világítás a lakásban
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest