- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
-
KilgoreTrout
senior tag
Esetleg a Punch 3d home programjai közül valamelyik.
Egyikben van olyan, hogy te "tervezheted" meg a bútorokat, asszem amikor néztem ez kb annyi volt, h torzíhattad őket, ahogy akarod. Szoba méretét azért biztos be tudod állítani szerintem mindegyikben "méretpontosan". Értsd akkora falat rajzolsz, amekkora kell, vagy nem értem a problémát.
Esetleg az Archicad, de az profi program, és a bútorokat ahhoz is külön egyesével kell lemodellezned, vagy letöltöd valahonnan, de akkor meg ugyanott vagy, az is "előre gyártott".
Szerintem valami 3d tervezőnél egyszerűbbel enm fogod tudni profi módon megcsinálni. Esetleg a maya vagy a 3d studio helyett használhatnál solidworks-öt, abból könnyen tudsz műszaki rajzot is csinálni, ami nem hátrány, ha esetleg valamit méretre kell majd készíttetni. Meg az tényleg tervezésre van, nem pedig szép 3d-s szörnyek készítéséhez.
Persze ezt sem öt perc megtanulni, de viszonylag könnyű benne alap geometrikus formákból építeni valamit. -
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest