-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krypton #9114 üzenetére
Hmm, most hogy mondod, már nem emléxem pontosan, mert régen nem használom. Nézz körül a beállításainál, szerintem tudja.
Közben néztem screenshotokat, a SpeedFan config -> Temperatures oldalon van egy show in tray opció lent, azt kattintsd be, hátha pont ezt csinálja.De látom ATI kártyád és Intel procid van. Én ezeket használom: ATI Tray Tools és CoreTemp. Ezek - megfelelő beállítás esetén - kijelzik ott lent a tray-ben a hőmérsékleteket, akár magonként is.
De egyébként van a Gigabyte-nak saját monitorozó programja, ami az alaplapi CD-n is rajta van elvileg. Azt is megnézheted, hátha bejön neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest