Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nem nem, jó így is... a lényeg, hogy ideiglenesen hazahoztam a gépem, és bepakoltam a szobámba...
hétvégén jön Barátnőm és lehet, hogy megnéznénk egy filmet, vagy akármi... na most nekem nincsenek hangszóróim, öcsém gépét viszont egy kellemes kis erősítő szolgálja hangilag...
magát az erősítőt se kedvem se helyem átpakolni az én szobámba, viszont a hangfalak kábelje elég hosszú, hogy azt át tudjam rakni...és az elképzelésem szerint az én gépemen menne a film, a hangot meg az ő gépén keresztül megkapná az erősítő....
szóval az nem baj, ha bármilyen programot kell elindítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest