- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
totron #52010 üzenetére
"Nem véletlenül tért át minden értelmes vírusirtó cég"
A normálisat az általa értelmesnek nevezettre értettem.Azt szerettem volna megtudni ő mit tart értelmes vírusirtó cégnek. (mert igazán szerintem nem nagyon van, vagy csak részben)
Comodot azért használok, mert többnyire úgy lehet beállítani, ki ahogy akarja, ahogy kényelmes. Az AV rész Állapottartó módban van, vagy akár ki is kapcsolom. A HIPS szerintem nem lassít (nem érezhetően, mint sok más program), csak akkor Jelez és Kérdez (ez nekem fontos), amikor új dolgot érzékel, amikor oka van rá, mert változást érzékel. Beállításfüggő kinek hogyan megfelelő. Van, akit ez is zavar és kikapcsolja és inkább az Auto-Elszigetelőt használja...
Nekem fontos a Tűzfal. Nem bízom a rendszer sajátjában. Kérdezzen, láthassam mi és mikor akar ki- és bejönni. Én döntöm el, mit engedélyezek. Ez nem lassít.
Te inkább az általános, agyonreklámozott AV programokról írsz. Más gyártók által vásárolt több motort használó önállóan nem sokat tudó cégek, vagy a beépített Win Defender, amik állandóan terhelik a rendszert és sokszor feleslegesen kérdés nélkül intézkednek, ezzel rengeteg kellemetlenséget okozva a usereknek. Persze amikor kellene, akkor hallgatnak a háttérben és nem jeleznek semmit, csak hagyják a kártevőket tevékenykedni.
Nálam a Kaspersky is lassított. Nem is használom, de alapból felismerésben jó szokott lenni és amikor nem vagyok biztos valamiben, akkor velük (is) át szoktam nézetni online, az adott programot. Bitdefendert (IS-t) sokáig használtam és nem éreztem akkor lassúnak. Jobban bíztam benne, mint az agyonreklámozott Eset féle általam komolytalan cégekben (AVG, Avast...).
Amúgy egyik AV felismerésben sem bízom. Én az elszigetelt böngészésben jobban hiszek, amikor csak azt engedem ki, aminek engedélyt adok. Egy számomra kétesnek tűnő programot pedig több termékkel nézetem át, küldöm be nekik.
Amúgy a LosslessCut fejlesztőjének is írtam. (még várom a válaszát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest