Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Kence Fice #51109 üzenetére
Én egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom. Működik offline desktop appként is (bár asszem akkor is be kell jelentkezni). Feladatokhoz tudsz alfeladatokat is hozzáadni, így mondjuk a porszívós példánál a feladaton belül látszódhat az is, hogy már elhoztad, de még vissza kell vinni.
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno. Még több itt: AlternativeTo - ToDo List Managers
Ha több lépcsős feladatok vannak, akkor el lehet gondolkodni valamilyen Kan-Ban rendszerű programon is, mint pl. a Notion vagy WeKan. Még több itt: AlternativeTo - KanBan Boards
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Kence Fice #51109 üzenetére
Google keep. Szerintem erre IS jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest