Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dency01
aktív tag
válasz
SpaceJam
üzenetére
Nos megnéztem, gifcam nekem olyan fapadosnak tűnik , meg rámegyek az editre és húzom jobbra nézem a frameket és összevissza zöld az egész, nem látni semmit. Szerkesztés kicsit fura, nincs nagyon kezelőfelület.
Screentogif nos már ez egy komolyabbnak néz ki, kipróbáltam azonos beállítások mellett az általam linkelt progival, és azonos méretben azonos minőséggel az avi to gif progi sokkal kisebb méretű fájlt tudott létrehozni. Sőt még a screentogifnek rosszabb is volt a minősége. Akár hogy állítgattam mindig ilyen 15-20 mb os gifet tudtam csak kicsikarni vele, avi to giffel pedig 7-8mb. . Ami jó lenne mert nagy részt steamre szoktam feltölteni és ott 8mb a limit. Próbáltam kodekekkel variálni , gifski-t nem tudtam sehogy se működésre bírni hiába töltöttem le, valami hibára hivatkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest