Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT.hu
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MostaPista #49464 üzenetére
Nem felejtettem el, csak hátrébb csúszott... Kevesebbet vagyok otthon a gép előtt, így még nem került rá a sor... Süt a nap
Lenne egy-két ügyfél akinek jól jönne indulásra egy ilyen lehetőség. Aztán ha kinövi magát a dolog, akkor lehet komolyabb webes megjelenéssel folytatni.Hja és innen indult a dolog:
"Szeretnek weboldalt, vagy akar blogot inditani, de a szovegek koze kepeket is tennek"
Erre szerintem online tool a legjobb, de írtak mást is... Vannak kimondott blog tárhelyek. Elárulok egy titkot: Az online blogokat is általában offline írják.Egyébként még mindig nem tudom, hogy pont neked miért nem jó az ország egyik legismertebb blog oldala, a blog.hu... Ahova sokak és sokféle minőségi tartalmat tolnak fel nap, mint nap.
3 helyről kaptál többféle tippet. Próbáld ki szerintem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest