Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ami egyaltalan nem ingyenes, masreszt, ha jol tudom, evek ota mar nem is program, hanem webes szolgaltatas, igy nem ertem, hogyan merul fel itt.
Amugy hallottam ingyenes windows-os megoldasokrol, volt valami "Lite sql" vagy hasonlo, amit pontosan egyszerubb celfeladatokra hasznaltak.
Valamint volt egy masik megoldas is, az talan valamilyen Borland ceg megoldasa volt, egyszerubb adatbazisokat lehetett letrehozni, majd megirni hozza a programot - amire, ugye, accessben meg mysql-ben esely sincs - majd amikor minden keszen volt es biztonsagosan mukodott, akkor leforditottak es volt egy telepito, ami letrehozott egy futtato programot, meg valami ovl es egyeb egyedi fajlokat, ami kodolva tarolta az adatokat.Es hallottam egy masik megoldasrol is, arra nem emlekszem, csak arra, hogy pascal, c, python es php es talan mas nyelveken is lehet hozza programot irni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Óvodások homokozója
- Nem lesz iPhone 19
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő