- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
lanszelot #49317 üzenetére
Csinálj egy új szervert bal oldalt, aztán ott egy vooce csatornát (alapból lesz egy szerintem). Ott ha mindketten beléptek, és elindítod a stream-et, még külön rá kell kattintania a stream-hez kapcsolódásra.
A közvetlen user hívásnál nem tudom, hogy ez hogyan műköfik pontosan. Javaslom a szeró létrehozását, mert barpmi jó amúgy is chatelésre, jegyzetelésre azáltam, hogy több text csatornát pétre tudsz hozni, és csoportosítani is tudod ezeket. Nekem több emberrel van ilyen személyes szeróm, sokkal használhatóbb bárminél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest