- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dluinet #45384 üzenetére
Dluinet, csicso82
Köszi! Közben készítettem botolható pendriveot és magától el is indult, még sosem használtam ezt a progit. Adott egy gép, aminél hol ilyen, hol olyan hibákkal indult, vagy nem indult a win. Gondoltam dobok rá egy másikat, most nyolcast, fel is ment faszán, erre este mikor indítom, már nem indult el, valamilyen sys hibát írt. Aztán többszöri próbálkozásra elindult. Épp a hetes futott, mikor írtad, hogy azzal kezdjek:
Azóta a nyolcas fut és még nem talált hibát. Ezt így meddig hagyjam futni, hogy a memória hiba biztosan kizárható legyen?
Amúgy gyanakszom a vinyóra is. Egy 160gb-os wd lemezzel lett nyolc éve összerakva és a win7 alól tettem fel hdseninelt, az írt 99%-os kondíciót és azt hiszem egy áthelyezett szektort. Namost érdekes módon a win8 alól feltett hdsentinel már 100/100-nak írja. Viszont van a smartban 26 ezer feletti raw read error rate, ami szerintem nagyon sok. Az én vinyóimnál az egyiknél van három, a többinél nulla. Vinyótesztre a wdc diagnosticját próbáljam meg esetleg? A hdsentinel olvasásos tesztje nem talált semmit.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest