Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Én a szkenneremhez kapott gyári kezelőszoftvert indítom, abba beállítható hogy előnézettel induljon, és lehet benne bármikor előnézetet kérni, valamint beállítható több kimenet (nyomtat, ment, küldés az Abby Fine raderre, ez utóbbit választva ebben van PDF export lehetőség.
Ha ilyenre gondoltál.
1 klikkes megoldást sajna nem tudok, vagyis a szkenneren van 2 programozható gomb de akkor meg nincs előnézet, érthetően. Azonnal nyomtat (fénymásoló funkció) vagy a teljes területet beolvassa és nyitja a readert, vagy amit beállítok.Kipróbáltam, küldés Open Office, képként, az meg elmenti pdf-be, működik. De természetesen csak kép, nem lehet benne keresni stb.
Az Abbyt vagy valamilyen szövegdigitalizálót nem lehet kikerülni ha szöveges formátum kell.Nekem az Epson szkenneremhez ajándékba van egy teljes Abby Fine Reader, de próbáltam más pc-re telepíteni, csak Epson szkennerrel működik. Nem lehet meghekkelni, okos...

Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest