Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
GEPESZ66 #44165 üzenetére
PotPlayer-t tudom ajánlani, mindent megeszik (volt hogy egy ősrégi Dell Inspiron-on se MPC-HC se VLC nem vitte el a videót, PotPlayer igen). Ezerféle beállítási lehetőség van, én MPC-HC-ről tértem át (MPC-BE-t is próbáltam, de nem tud automata feliratbetöltést. MPC-HC után csak a PP-t találtam ami tudja).
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66 #44165 üzenetére
- VLC Media Player - alap beállításokkal kicsit fapados kinézete van de mindenevő egyszerű
- Daum PotPlayer - elegánsabb a megjelenése mint a VLC-nek és kisebb az erőforrásigénye is szintén mindenevő
- MPC-BE - ez az MPC-HC-nak amit már nem fejlesztenek egy forkja egyfajta továbbfejlesztése sokan erre esküsznek és ki lehet próbálni
- MPV-Player ez elég érdekes lejátszóAlapvetően ennyi videólejátszó van amire érdemes a szót vesztegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő