Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
de, lehet, korábban működött is. Amúgy én is alkalmazott vagyok. Engem is figyelnek, kamera, mail, stb.
viszont lopni sem szabad, ugye? Munkaidőben nem a maszekot kell tolni. És nyilván itt már nem kis időről van szó, nem szoktam apróságokat túllihegni, otthonra kell vmi, akkor kivágatja, elviszi, tegye. de amikor már "üzletszerű", az probléma. És nem, nem a netezés, FB a baj, azt leszarom, ha a munka halad. Annak örülök, ha a munka kész, ha marad idejük, akár filmet is nézhetnek. Van, aki itt szedi le a filmeket, otthon megnézni. voltak, akik sakkoztak telón munka közben. Nem érdekel, a munka halad, ennyi belefér. Nem para, ha 10 percel tovább kajál, ha ki kell ugrani városba, stb. A baj az, h céges időben, céges alapanyagra készül munka, amiből a pénzt nem a cég kapja meg.galaxys80: nem nálam, de igen, jó hely amúgy. Eljött az a pont, ahol a bizalom csökkent, de biztosat szeretnék tudni, vádaskodni alaptalanul -esetleg- nem szerencsés. Nem fb tiltás, nem YT tiltás (bár ezeket megcsináltam poénból egyik srácnál pár napra anno
)Egyelőre a leadott munkák/számlázás figyelése megteszi, majd látjuk, h elég-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)