Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
tordaitibi #41224 üzenetére
Egy ismerősöm gépén szintén előfordult a progival, hogy egyik napról a másikra megszűnt működni, miközben egy másik gépén, de ugyanazon a wifi hálózaton, és azonos rendszer alatt minden további nélkül üzemel. Hiába csomagoltuk ki újra a progit tűzfal deaktiválás, registryben, appdatában és hosts fájlban kutakodás, takarítás után, a jelenség megmaradt.
Szóval nem kételkedek, hogy előfordulhatnak ilyen problémák, és tudom, hogy nem a te hibád. Arra viszont nincs tippen, hogy hol a bibi a rendszerben, de gyanítom, hogy az van kihatással a többi letöltőre is. Azt is valószínűnek tartom, hogy újratelepítés után megszűnnének ezek a problémák.
Nem lenne rossz megfejteni az anomáliát... Gondoltam már MAC-cím alapú tiltásra is a szolgáltató részéről, de ez már elég elvetemültnek tűnt, ezért (még) nem teszteltük a cím-cserét.
-
ALFA
senior tag
válasz
tordaitibi #41224 üzenetére
1 másodperc múlva kiírja hogy kész, letöltve, és ennyi.
Akkor azzal a formátummal nem tud mit kezdeni, vagy valami akadály van.
Szerencsés esetben csak webes sávszélességgel van gond, és később szépen lejön.Privátban küldj egy linket nekem, megnézem a linuxos letöltővel, az mit mond rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest