Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keef_Lee
üzenetére
mpeg fájlok újrakódolás nélküli vágáshoz:
cutterman 1.70
Használtam W8.1 alatt még tavaly év elején. 1-2 óra alatt kellett egy cégnek egy már létező promo DVD-jéből, már elévült részeket kivágnom úgy, hogy nem romoljon a vágott változat minősége. Hirtelen ezt találtam és bevált. Persze azóta sem használtam...
Letölthető erről a szakmai portálról még.A hivatkozott oldal alján van még néhány alternatíva,ha jó látom az keresett tmpgenc-es cucc is köztük van.
Jó szórakozást
-
brd
nagyúr
válasz
Keef_Lee
üzenetére
AviDemux, vagy DVBcut. Mindegyiknek a legnagyobb erénye, hogy ingyenes, és tudja, amit szeretnél.
Egyéb kritikákkal valószínűleg joggal illeted őket, de működnek (a DVBCut-on nemtom', mit csinál Win10-zel, lehet, azon már nem jól működik, bár nem kellene gondot okozzon neki). A Shotcut az viszont tuti, hogy problémás egy adott méretű mpeg felett, azért nem is használom (én 34 GB-osakkal próbáltam, azzal rendszeresen elhajlott szerkesztgetés közben, a fenti programok viszont megették probléma nélkül). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyéb kritikákkal valószínűleg joggal illeted őket, de működnek (a DVBCut-on nemtom', mit csinál Win10-zel, lehet, azon már nem jól működik, bár nem kellene gondot okozzon neki). A Shotcut az viszont tuti, hogy problémás egy adott méretű mpeg felett, azért nem is használom (én 34 GB-osakkal próbáltam, azzal rendszeresen elhajlott szerkesztgetés közben, a fenti programok viszont megették probléma nélkül).