- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keef_Lee #40032 üzenetére
mpeg fájlok újrakódolás nélküli vágáshoz:
cutterman 1.70
Használtam W8.1 alatt még tavaly év elején. 1-2 óra alatt kellett egy cégnek egy már létező promo DVD-jéből, már elévült részeket kivágnom úgy, hogy nem romoljon a vágott változat minősége. Hirtelen ezt találtam és bevált. Persze azóta sem használtam...
Letölthető erről a szakmai portálról még.A hivatkozott oldal alján van még néhány alternatíva,ha jó látom az keresett tmpgenc-es cucc is köztük van.
Jó szórakozást -
brd
nagyúr
válasz
Keef_Lee #40032 üzenetére
AviDemux, vagy DVBcut. Mindegyiknek a legnagyobb erénye, hogy ingyenes, és tudja, amit szeretnél.
Egyéb kritikákkal valószínűleg joggal illeted őket, de működnek (a DVBCut-on nemtom', mit csinál Win10-zel, lehet, azon már nem jól működik, bár nem kellene gondot okozzon neki). A Shotcut az viszont tuti, hogy problémás egy adott méretű mpeg felett, azért nem is használom (én 34 GB-osakkal próbáltam, azzal rendszeresen elhajlott szerkesztgetés közben, a fenti programok viszont megették probléma nélkül).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged