- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olivera88 #33742 üzenetére
A CUDA 100%, hogy minőségromlással jár... kérlek nézz utána, legyen meg a felfedezés öröme...
Egyébként az INTEL-es Quick Sync is azzal jár, bár kevésbé észrevehető, mint a CUDA.
----
Abban igazad lehet, hogy a CUDA-t egyre jobban váltja fel az OPEN CL, ezt írtam is az előző hsz-ben.
A kedvedéért most utána néztem és megdöbbentem, hogy ez már mennyire előrehaladott.A Sony Vegas, vagy az egyszerű, de nagyszerű powerdirector is az open cl-t viszi, ahogyan a handbrake is.
Ennek ellenére a nagyfiúsabb adobe premier CS6 még támogatja a CUDA-t, a nagyfiús quadro kártykákkal.Otthon nekem Vegas 11 Pro van, az tuti, hogy támogatja a CUDA-t. A régebi stanalone enkóderekben is csak "Cuda enabled kapcsoló van"... De a Vegas 13-ban már csak az Open CL-ről írnak. A powerdirector 9 tuti CUDA-t támogatta, de a Powerdirector 13 már szintén csak OPEN CL-ről ír.
Az Open CL nem olyan erős még, mint amit a CUDA elért. De cserébe nem gyártóspecifikus; és az otthoni, félprofi igényekhez teljesen jó kiegészíti a CPU-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest