- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY #31104 üzenetére
Nem néztem be semmit. Egyébként én is winrar-t használok mióta gépem van és nem egyszer volt már ilyen (de nem is sokszor), hogy nem tudok megnyitni egy rar-t vagy office fájlt. Zip-pel vagy txt-vel nem fordult még elő ilyen. PDF-fel is volt talán már ilyen tapasztalatom. Persze hogy adatvesztés, azt hittem ez világos, csak azt nem tudom hogy mitől! Áramszünet évente kb. kétszer van és azokkal a fájlokkal fordul elő amiket nem is szoktam használni. Ezért is én a háttérben zajló töredezettségmentesítésre tippelek, hogy rosszul végzi a dolgát. Rar-nál elég ha csak 1 byte-ot "elfelejt" és már nem lehet megnyitni.
-
válasz
LonGleY #31104 üzenetére
"Csak sokan a nyomorék TC-vel kezelik..."
Azért ilyen marhaságokat ne írjunk már le, tisztelettel...
Amit nem lehet RAR-al(beépített TC "plugin-el") megnyitni, azt mással sem(WinRAR-al), mert a "ruszkik" teljes egészében(megfelelő jogosultsággal) elérhetővé tették a full algoritmust, szőröstűl-bőröstűl...(meglehetősen sok fejlesztő-nyelv számára legyártották a Library-kat, full info-val társítva és az már csak hab a tortán, hogy együtt dolgoztam az egyik fejlesztővel annó(DOS volt csak))UI: Azt hiszem tőled származik az a zöldség is(ha nem, akkor bocsánat), hogy nagy kapacitású pendrive-okat FAT32 KELL formázni, mert az NTFS miatt rommá lesz írva. Látom, hogy szakmabeli vagy, ez tény, de azért arra kérnélek(tényleg tisztelettel), hogy szakmai fórúmba ilyet ne javasolj, mert nem igaz...(Ha ismernéd a FAT32 fájlrendszert, meg az NTFS-t, akkor pontosan tudnád, hogy a lehető legrosszabb megoldást javasoltad(még1x, ha nem Te írtad, akkor tárgytalan a hozzászólásom, és elnézést))
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY #31104 üzenetére
Most már a TC-ben is a legújabb unrar.dll van, ha az nem kezelne jól valamit, nem a TC problémája lenne:
De egyébként régebben sem volt ez gond, egyszerűen csak be kellett állítani a külső programot. Onnan kezdve, ha a belső nem tudott megnyitni valamit, átváltott a külsőre, ennyi:
Becsomagolást pedig eleve nem a TC végzi, amennyiben RAR-t választunk:
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest