Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Millió gépet telepítettem már újra, és a saját gépen egészen a Vista korszakon át XP volt, de állandóan lealjasodik, nem számít, hogy mennyire figyel oda rá az ember (vagyis számít, de a lassulás ténye letagadhatatlan). Ugyanazokkal a programokkal újrarakott XP érezhetően gyorsabb, mint a pár hónapos verzió (töredezettségmentesítés után), ellentétben a 7-tel, ahol ugyanazt a minőséget konstans módon hozza 2 év után is. Az XP egy értelmetlen csotrogány, eljárt felette az idő. Fél szónál többet nem érdemel, hisz akinek netezésre kell, annak van ezerszer összetettebb rendszer alternatívaként. Nem keletkezik űr utána, csak pár ... bátor ember tart ki mellette. Én már elroptam fölötte a halotti táncot, fél éve nem telepítem senkihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő