- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Kuponok....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Nekem úgy sikerült többféle megosztást állítani, hogy létrehoztam a win 7-en belül több új, jelszóval ellátott (!) felhasználót, és a kérdéses mappák beállításaiban e userek között szortíroztam ki a jogokat. Így a megosztáshoz csatlakozva (akár Linuxról vagy Androidos telefonról) annyi féle elérési szint lehet, ahány felhasználót létrehoztál.
A belépés a usernév/jelszó kombóval lehetséges. Az admin passra is beállítható a fájlok kívülről való elérhetősége, amint kap jelszót a fiók (ettől függetlenül letiltható, hogy ezt kérje induláskor). Egyszerűbb módot nem tudok a win fájlmegosztásra. Nem bonyolult, de sok usernél valami segédprogram nem árt, hogy ne kelljen annyit kattintgatni (ismertek ilyet?).
Ha elég egy böngészőből elérhető, FTP szerű elérhetőség, akkor viszont a HFS-t tudom javasolni. Az egy egyszerű, portable fájlszerver, baromi jó user-controllal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest