Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz arcitec #87896 üzenetére
Én ezekre gondoltam:"de ez nem véletlen Ram terén Intel mellé egy 2666 - os is jó, bár árban nincs nagy eltérés, viszont Ryzen mellé kötelező egy 3200 - as legalább."SZERK.:
most látom, hogy nem is kolopele vagy! Az avatar megzavart.Szóval mit szeretnél ezzel mondani?
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
tothjozsi96
addikt
-
Mclovin
senior tag
válasz arcitec #88966 üzenetére
Igen, pont erre jutottam én is.
1. Játékra lenne, online lövöldék (BF, CS, Valorant, CoD)
2. Asrock B450 Steel Legend, RX 5700 XT, 144hz + 1080P (nem feltétlen ultra beállítások, a competitive rész miatt)
3. max 65k
4. akár használt-garis is jöhet
5. Wraith Prism + a fenti alaplap nem tudom mennyit engedne, de meg lehet próbálni...Itt a kérdés inkább az lenne, hogy megéri-e X plusz fps-ért a fenti csere pl. ami alsó hangon 15-20k.
-
palfitom
félisten
válasz arcitec #88986 üzenetére
"az instabil AMD szóba sem jöhet" - Ez bullshit, viszont flame-keltésnek kiváló.
NE TEDD!
Kollégák,
Kérlek NE reagáljatok rá, nem hiányzik ide a szájtépés!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
palfitom
félisten
válasz arcitec #89236 üzenetére
Először is gratulálok az erősen hibás logikádhoz!
(mielőtt AMD-fanatizmussal vádolnál, talán megnézhetnéd az adatlapom)És most pontosan mutasd meg, idézd, azt a részt, ahol leírta, hogy milyen tudású monitort kell kiszolgálni!
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Gyuri27
félisten
válasz arcitec #89292 üzenetére
Nincs itt semmi macera. Csak pl fórom szájkarate helyett 1-2 órát rá kell szánni és értőn olvasni.
A 9600K most 80k. + normális lap. A 3600X 70k. A lap is olcsóbb alá valamivel. Össze rakod és megy.
Rammal sincs semmi macera. És van egy 6/12-es bövithető (sokáig bövithető mert ryzen 4xxx megy b450-ben) rendszered.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Zicokuka
senior tag
-
penene
őstag
válasz arcitec #89713 üzenetére
Na, miért? Ha ide nagyon off topic, megosztod velem priviben?
Azt gondoltam, hogy talán ne a 3 éves fiam rakja be a memóriát, de arra nem, hogy fogni kell a fejem. Milyen meglepi érhet?Ja, nem nehéz összerakni, csak szimplán rossz lesz? Hát azon nem segít, ha más rakja össze nem?
Szerintem különböző boltokból rendelem majd, mert mindenhol más kicsit olcsóbb, meg ugye élvezem összerakni a gépet, elvan a gyerek ha játszik...[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz arcitec #95356 üzenetére
Nyugodtan nézz be oda. Videók, képek beállítások minden ott van neki! Sajnos a videó is abból a 95%-ból való, amit linkeltél!
Ha nem lettem volna biztos a cpu váltáskor a teljesítmény növekedésben, egyből visszaküldtem volna és veszek csak 10-12-14 magosat olcsóbban.
Azért én is optimálisan választok dolgokat, természetesen miután napokon keresztül átrágtam mindent körülötte!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kolopele
nagyúr
válasz arcitec #95368 üzenetére
A placebo ellen nem lehet mit tenni Mondjuk én nem szoktam figyelni amikor az egeret húzom, az oldal görgetés sem okoz problémát 60HZ - en, az viszont nagyon tud zavarni, ha low grafikán kell játszanom Szóval nem tudom még, mi lesz a 144HZ - es monitorom sorsa, valószínűleg megmarad, de nincs kizárva, hogy főleg a 4k végett kisebb HZ - re rakom majd, mondjuk 100 - ra, csak hogy megnyugtassam a lelkem, hogy mégsem 60 - on vagyok, a g-sync úgyis végzi majd a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
szabolcs1975
aktív tag
válasz arcitec #95473 üzenetére
csak hogy tiszta legyen, erről a hűtőről van szó:
https://www.tweaktown.com/reviews/9055/arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-cooler-review/index.html
részemről vége az offnak.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz arcitec #95608 üzenetére
És ha platform-csere lenne a javaslat? És ha nem is indokolt a proci csere?
-
Dave567
addikt
-
palfitom
félisten
válasz arcitec #95611 üzenetére
Örülök, és gratulálok a "gondolatolvasó" képességedhez!
Számomra nem derült ki a hsz-éből, hogy mivel játszik, de még a felbontást és a képfrissítést sem tudtam kitalálni...Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel