Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
válasz csucsbicep #36694 üzenetére
Köszönöm!
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
miresz
veterán
válasz matepalfi #36696 üzenetére
Parancsolj:AMD A6 X4 3670K Black Edition + szorzószár mentes,ha kevés lenne a jövőben még tudod emelni az órajelet is.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz BRIKLY #36705 üzenetére
Az első lap linkje félre ment,mert az AM3-as lap,de a második az jó kis lap. Még ez a lap: ASRock A75 PRO4 nagyon jó,ezzel már raktam össze Llano platformot. De ha annyira nem sürgős a gépváltás akkor én megvárnám a helyedben az őszt,mert akkor jönnek az FM2-es foglalatok,a Trinity-vel.Sajnos az FM1 "halott" foglalat,mert az AMD nem tervez bele új APU-kat. A GTX480-al kb úgy boldogul,ahogy egy PHII X4 980 kb. Simán játszható vele minden,de a Trinity erősebb lesz,továbbfejlesztett Bulldozer magokkal.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz miresz #36706 üzenetére
Javítottam az első linket.
Maradok az ASUS-nál.ASrock nem kell még egy...
Lényegében nem sürgős,de ha kijön az FM2, az baromi magas árral fog indítani,és szerintem az sem kizárt,hogy magával rántja az FM1-et is.Kell annak legalább egy fél év,hogy normális ára legyen.Addig meg lehet,hogy kétszer váltok gépet.
-
BRIKLY
veterán
válasz miresz #36708 üzenetére
Engem valamiért pont az fogott meg az FM1-ben,hogy nem elterjedt.
És ha belegondolok AM3-hoz képest is olcsó,mert ha külön akarom megvenni azt a VGA-t,ami ott van a prociban,az is 10k felett van.Tehát 15-17k-ért egy 4 magos,3GHz-es 32nm-es proci? Szerintem ez miatt nem mostanában fog esni az ára. -
VaMik
tag
Sziasztok!
Processzor vásárlás előtt állok. Az Intel Core i5 3470 és Core i5 3550-es modellek között az órajelen kívül van valami lényeges különbség?
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Kinéztem pár processzort ezekről lennének a következő kérdéseim:
mennyire jók, melyik közülük a legjobb, elavultak-e?A processzorok:
-AMD Athlon II X3 420e 2.6GHz AM3 (3mag, 45w)
- AMD Athlon II X4 610e 2.4GHz AM3 (4mag, 45w)
- AMD Athlon II X2 245e 2.9GHz AM3 (2mag 45w)ezek közül melyik a legjobb, illetve ezek meddig lesznek nekem jók, elfutnak-e rajta a komolyabb játékok, kihajtja-e az amd hd7750 kártyát?
[ Szerkesztve ]
-
_csocso_
senior tag
válasz matepalfi #36712 üzenetére
Szia! Annyira számít neked a fogyasztás? lehet inkább egy Ph II 955 vennék annyiért, vagy FX-et. Teljesítményben jóval többet tud, árban kb annyi, és alul lehet feszelni azokat is.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
lorcsi
veterán
Hello!
az adataimnál lévő konfigot használom...
és kezdem a procit időnként kevésnek érezni (pl. lightroom, ps...cad)
a 775-ről nem szívesen váltanék platformot, egy proci cserével egyszerűbben meg lehetne oldani szerintem a gyorsulást
tuningolni nem kívánok, és jó lenne ha a mostani hűtő le bírná hűteni a következő procit isE8000 szériát vagy az E7000 szériát javasoljátok inkább?
ahogy az aprókat néztem e8500 (3.0Ghz 6M cache 1333 FSB) már kapható 15k körül, erre már megérné ?
az én procim oylan 7-8 ezer körül ér...cca. 7-8k a különbség
a kérdés az lenne, hogy ez a proci hozná e a legjobb ár/teljesítmény arányt vagy van jobb választás ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
_csocso_
senior tag
válasz lorcsi #36719 üzenetére
Szia! Hozna valamennyi gyorsulást, de érdemesebb lenne platformot váltanod, egy olcsó 1155 procira, pl egy G630-ra, árban ugyanott van, teljesítményben többet tud ( jó 15-20% al gyorsabb), kevesebbet fogyaszt, veszel hozzá egy olcsó H61 lapot, ramok pedig olcsóbbak hozzá, persze macerás lenne kicsit a váltás, viszont ez később könnyebben tovább fejleszthető.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Atesz1978
senior tag
válasz csucsbicep #36722 üzenetére
Igen azért nem ajánlottam én se a quadot mert túl drágák! Annyiért már 1155-ös i5-öt vagy néha 1156-os i7-et lehet kapni!
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
lorcsi
veterán
válasz _csocso_ #36721 üzenetére
az létezik hogy eladom az összes mostani cuccom és megpótolom 7-8-9k-val és kijön belőle egy 1155 cucc ?
az a baj, hogy náztem az aprókat is és rengeteg 775 dolgokat árulnak..ha én az enyémet tényleg el is akarom adni, olyan baromi oclsón kellene adnom..hogy tuti nem jötte ki az fejlesztés+9k-ból..
amúgy egy 6600q-t is találtam 20k lenne..de ez már túl sokk (és még így is ez a legolcsóbb)
persze ha tök értelmetlen és gyorsulást nem érzek, akkor leteszek az egészről, hisz nem létszükség
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz csucsbicep #36730 üzenetére
majd számolgatok egy picit,d e a fejleszthetőség nem motivál (ehhez sem nyúltam már évek óta komolyabban )
de azért majd számolgatok egyet erre a konfigraerről a prociról nem is nagyon hallottam még, a legkisebb i3 vonzóbbnak hat, viszont zsebbenyúlósabb is lenne
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
LordTorin
csendes tag
Üdv
Az érdekelne hogy mit jelent a K jelzés és mi a külömbség a kettő között ezeknél az intel prociknál:
Intel Core i5-2500 3.3GHz Box
Intel Core i5-2500K 3.3GHz BoxÉs van e valakinek tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban???
-
LordTorin
csendes tag
Értem köszönöm.
Lenne még egy kérdés most látom hogy 2ezer forintos különbséggel van ilyen is:
Intel Core i5-3550 3.3GHz BoxDe nem tudom mi az az - Ivy Bridge Architectura és hogy mire vagy mikor jó?
-
execute93
őstag
Sziasztok! Kérdésem: Intel Core I3-2100 3,1GHZ 2mag+2virtuális kihajtana egy ASUS DIRECTCU 2 GTX 560 TI-t?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz miresz #36747 üzenetére
Azért kérdezem, mert ugye jelenleg ilyen processzorom van. Pl.: Battlefield 3-ban kitudná használni a kártyát a processzorom? Anandtech.com szerint BF3ban és Sc2ben a GTX 560 TI SOKKAL jobb, mint egy HD 6870. Szívem szerint GTX560TI-t vennék. De várom a Profik tanácsát! Mert ez alapján fogok dönteni.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel