Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz GabN73 #20334 üzenetére
Igen lehet ha szerintem phenom550 abbol is a BE,mert gyorsabb.+ ha sikerül aktíválni a magokat akkor ezen az áron van egy phenom 945-öd.
darál0w : Most tettem be a haverom lapjába egy 550BE-t a pcx-töl rendeltük működik minden mag.(csak egy tipp ott lehet hogy van régebbi széria.... )
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Ideb@sz,vagy odab@sz a sandy....... Tavaszig! Aztán jön egy Buldózer és eltolja a szeméttelepre........
-
miresz
veterán
válasz tjhooker464 #31973 üzenetére
Mióta hajtja a videókártya a procit? Valamiről lemaradtam? LOL! Akkor én is? Jó ez a mobilos PH. De én mégse . Uhhh akkor mot mi van?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Szerintem az i3-nak n incs jövője. Minél több szálat kezelni tudó prociké a jövő szerintem. Hosszútávra nem éri meg,de a jelenlegi játékokhoz elmegy. (nem BF3-hoz)
-
miresz
veterán
i3-as erős cpu? LOL. Azért nem rossz a liano,és 4 szálon futtat,ami a jövőre nézve sokkal jobb mint az i3-as,persze lehetne magasabb az órajele,de majd a következő stepping,ezt is megoldja,és nem felejtsd el,hogy átlagfelhasználókról beszélünk.Én nem vennék max netezésre.
-
miresz
veterán
válasz Manus01 #32044 üzenetére
Ehhez csak gratulálni tudok. Használd jó sokáig.
( #32045 ) Jim-Y: Az,hogy én magamnak nem vennék az nem azt jelenti,hogy rossz,hanem azt,hogy elvagyok az FX-emmel,meg a CF-emmel. Egy jobb módu átlagfelhasználó kb 4-5évente cserél gépet,és ha így nézzük akkor az i3 a maga 2 magjával elég sovány lesz akár a liano ellen is,mert addigra valószínüleg a legtöbb program több szálat fog használni. Az Apu meg tökéletes HD filmhez ,akár játékokhoz is (persze kompromisszumokkal),és nem kell plusz pén belépő szintű vga-ra.De ha több kell akkor mellé tolsz egy 6670-est és hybrid cf-ben meg hozza kb egy 6770 szintjét,ami nem rossz.
( #32047 ) Hunork: A HT-t azt hadjuk mert vicc szint. Sok alkalmazásban csak visszafogja a teljesítményt. Nem molyolok,mindenki azt vesz amit akar,én csak a véleményemet mondom.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz tjhooker464 #32059 üzenetére
Az i3-at továbbra is gyenge procinak tartom,és nem is javaslom senkinek,és nekem sem jut eszembe semmi frappáns,Mr személyeskedő. Próbáld meg elfogadni mások véleményét is Intel boy.
-
miresz
veterán
válasz tjhooker464 #32059 üzenetére
Ami lemaradt. Ha kicsit figyelmesebben olvasnál akkor nem linkelted volna ezeket ide. Tudod nem mindenki játszik a géppel. Azt meg "megjósolni" hogy a számítéstechnika előre,és nem vissza felé fog fejlődni,nem igazán nehéz. Részemről OFF befejezve,meg ez a "milyen jó ez az i3"téma is befejezve. Ajánlgasd bátran biztos lesz aki vesz.'
( #32061 ) Viktor77: Nem is mondtam erősnek. Olvasd el a végét,nem ajánlom a cserét PHII-ről. Bizonyos alkalmazásokban gyorsabb csak.,de hát egy 3 modulos procitól nem rossz szerintem. Gyúrok anyagilag a februári C0 rev-re. 8xxx szériára.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz volvoguy #32567 üzenetére
Ennyiért már AMD vonalon tudsz 960T-t is ami 6 magosítható,és szorzószár mentes,ill. a legkisebb Bulldózert is [AMD FX-4100 X4] ami szintén szorzószár mentes,és nagyon jól húzható,és hűvős proci,és a memória kezelése is brutális. 4Ghz-t megy alapfeszen,és 5Ghz sem akadály neki.
-
miresz
veterán
válasz Kassadin #32575 üzenetére
AMD lapok közül mar nem nagyon találsz olyat ami ne tudná,kivéve az Nvidia chipes olcsó árkategóriájú lapok.De aki egy ilyen procit rak olyan lapba annak úgy is kell. Speciel a mostani lapja még 700-as déli híddal rendelkezik ami még nem teszi lehetővé a mag feloldást,de ez már nem egy mai lap.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz [lAyCsI] #32662 üzenetére
Szerintem az FX 4,5Ghz-n Nb 2600-on és sehol sincs a 955 még húzva sem. De alapfeszen is simán megy 4Ghz-t és hűs. Míg a Phenom megsül. Mint már mondtam neked az előző 965-ös Phenomomat cseréltem le én is. De ha a mostaniból letiltok 2 modult(4magot) akkor is jobban viszia a CF-et is mint a 965 vitte. BF3-ban az úgy látszott meg,hogy a minimum Fps-eim nagyobbak voltak,de persze ez függ a VGA-dtól is,hogy az milyen,+a felbontástól is. Összegezve én nem vennék már Phenomot,az FX-be több a jó dolog(tuningolhatóság,mem vezérlő,nem melegszik) Ezzel nem azt mondom,hogy a 955 nem jó proci,mert az,de már én személy szerint nem vennék.A két proci közt nincs égbekiáltó nagy különbség(kivéve a mem. vezérlőt ott van) Tehát akárhogy is döntesz jól jársz,csak az FX modernebb. MW3 meg egy optimalizálatlan sz@r az mindegyikkel fos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz bijesz #32666 üzenetére
Ez baromság. A 960T jó proci,főleg ha 6 magosítható,de ott a ha. 4 magosan meg lassabb mint a 955,mert eleve 3Ghz-n megy csak,úgy meg akkor inkább az FX4100.
(#32667) [lAyCsI]: Csak azt. Mit kellene tudnia? M5A78L-M LX
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz [lAyCsI] #32669 üzenetére
Helyesbítettem. ez is jó M5A78L-M/USB3 bár kicsit drágább.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz gainwardgs #32689 üzenetére
Használj sok egy szálon futó programot,a kiváló prociddal ezt kívánom neked. És ne szemeteld tele a topicot off-al. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Viktor77 #32884 üzenetére
Akkor AMD Phenom II X4 960T Black Edition Szerintem játékra jobb mint az i3. És még ott a tuningpotenciál,és a core unlock esélye is.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Arthuro_Adam #32957 üzenetére
AMD Liano. Erre amire te szeretnéd ez a tökéletes halk,hűs,erős megoldás. pl egy A6 3650.
-
miresz
veterán
AMD FM1
Alaplap: ASRock A55M-HVS 16e
Proci:AMD A4 X2 3300 Box 16e
Szerintem magáért beszél és ezt keresztbe lehúzza. Főleg videóteljesítményben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest