Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Igazatok volt, amikor annó új nyomtatót kerestem és írtam, hogy havi pár nyomtatás, na az kb 2 havi max 1-2 nyomtatás vagy annyi sem.
Egy fekete-fehér lézeres nyomtató, ami tud scannelni is bőven elegendő lett volna...
(lehet majd lecserélem egy olyanra, a mostani meg odaajándékozom keresztanyámnak, aki viszont sűrűbben nyomtat)
Más:
Ha még nem ürült ki teljesen a tartály -mondjuk félig vannak-, akkor lehet utántölteni? -
stuka20
senior tag
Canon pixma mg2555s-hez tudtok jó/ajánlott utángyártott tintapatront? Vagy ne szórakozzak velük és rendeljek eredetit? (Alzán 7500, máshonnét lehet olcsóbb, de a kiszállítási díjtól ugyan ennyi lesz vagy drágább..)
-
stuka20
senior tag
Néztem róla videót, de engem el szokott rettenteni az ilyen dolog, ahol szét kell valamit szedni, mert többnyire nem sikerül visszaszerelni.
Viszont valószínűleg könnyebb megoldás lenne, mint ez az erős tisztítás funkció vagy a másik, mert előbbit nem lehet sokszor megcsinálni, mert írta is, hogy valamilyen alkatrész elkopik vagy cserélni kell, mert nem tesz jót neki. Na meg nem kevés tintát evett meg.
-
stuka20
senior tag
Epson L3256, nem volt heti nyomtatás és elkezdett csíkosan nyomtatni, illetve pl. a kék szín helyett rózsaszín színnel nyomtatott.
Csináltam fejtisztítást, azzal az első 4 nyomtatásig megjavult majd megint elkezdte.
(Mondtátok tudom, de csak nem kuka) -
stuka20
senior tag
Üdv!
Ezt érdemes lefuttatni, ha igen milyen időnként?
-
stuka20
senior tag
válasz Donki Hóte #17561 üzenetére
Tiszta sor
-
stuka20
senior tag
Az normális, hogy jpg-t nyomtattam nem fotópapírra és fakóbbak a színek, mint amit a monitoron látok? (nem értek hozzá, csak azért kérdezem)
-
stuka20
senior tag
Epson pénz visszafizetési kérvény (promóció) kitöltése után ti kaptatok bármilyen értesítést tőlük? Vagy x idő elteltével megjött a pénz és csak annyi?
-
-
stuka20
senior tag
Az epson pénzvisszatérítés igénylésénél IBAN számot meg shift-et kér. Ezek hiányában hogyan kell kitölteni?
-
stuka20
senior tag
válasz SeatLeon08 #17450 üzenetére
Mi ma vettük át az Epson-t (3256), szépen és gyorsan nyomtat. Elég könnyű nyomtató a régi hp-hoz képest. Első nyomtatás előtt gondjai voltak, azt írta elakadt a papír, de nem volt benne semmi, utána meg kommunikációs hibát írt. Gyors feltettem gépre és lefrissítettem, a teszt nyomtatás minden rendben ment és utána már telóról is nyomtatott szépen. Passz mi lehetett.
Viszont a kérdésedre válaszolnék. Az applikáció szépen végigvezet, hogy mit kell csinálni és ott írta, hogy ha csak feketével van használva és a színesek nincsenek betöltve, akkor az a nyomtató meghibásodásához vezethet. Meg az inicializáláskor szerintem sírni fog a hiányuk miatt.
Szeressük az új dolgokat, szóval most biztos használva lesz a kicsike.
Köszönöm fentebb az ajánlást, majd még jelentkezem.[ Szerkesztve ]
-
-
stuka20
senior tag
Közben nekem itthon megmondták, hogy egyszer kell megvenni, akkor legyen olyan, ami jó. Szóval színes lézerest keresünk, hogy évekig ne legyen probléma. Ezt nézegettem és maximum árban eddig fér bele.
-
stuka20
senior tag
válasz kuyarashi #17403 üzenetére
Én nem vagyok szakértő, tehát várj meg egy hozzáértőt, de én is most nézetegek színes nyomtatót, de mi se használnánk túl gyakran. Emiatt lézer nyomtatót ajánlanak itt, de ahogy néztem 70ezer alatt nincs olyan, ami még színesen is tud. Én is 50-re lőttem be az árat, de sajnos felkúszott az egyéb igények miatt. A tartályos nyomtatók eléggé takarékosak és olcsóbbak is hosszútávon, ahogy itt írták és amit máshol olvasgattam.
Epsonról úgy hallottam, hogy jók e téren. Canon állítólag szebben nyomtat, de nem igen találtam megfelelőt. Brother-t meg mindenhol dicsérik, és az összefoglalóban is ajánlanak olyat.
Ezért én egyelőre ezt néztem ki. A papírtakarékosság miatt jó lenne a duplex, de biztos meglehet oldani manuálisan is. (aki tud valamit erre, azt megköszönöm)
Meg ezt is nézegettem, ebben nincs wifi, illetve nov 1-től jeni fentebb írta, hogy lesz akció az epson-ra. -
stuka20
senior tag
Félreolvastad. Persze, hogy nem külső tartályos, sima egyszerű patronos nyomtatónk van és belül kell cserélni a patronokat, ha elfogy, amit ki is ír. HP Deskjet 3525
Dee közben átnézegettem a kínálatot és lézer az tuti kilőve. Szóval mindenképpen tartályos lesz. Epson vagy canon lesz szerintem. (itthoniak mondták, hogy olyat nézzek, ami másol, színesen nyomtat és szkennelni is tud, ráadásul ne is legyen drága , na mondom, akkor le is van szűkítve a kör.. -
stuka20
senior tag
A tintatartályos és a külső tintatartályos az ugyanaz vagy különböző típus?
Pl.: ez
[ Szerkesztve ]
-
stuka20
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni megtalálni a megfelelő nyomtatót.
1. Tintás vagy lézer? Nem tudom, rátok bízom.
2. Fekete vagy színes? Ha belefér az árba, akkor lehet színes is. De megtudunk lenni nélküle, mert nem sűrűn használjuk.
3. Mire használnád? Többnyire szöveg.
4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? Ritkán (éppen amikor kell)
5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? Hónapok. (nem tudom előre megmondani, de ritkán szoktuk használni)
6. Milyen funkciókat vársz el? Szkenner, egygombos nyomtatás/ másolás, esetleg wifi (wifi nem feltétel)
7. Mennyi a keret? Max. 50.000 Ft (ha van olcsóbbért, még jobb)
8. Árérzékeny vagy? Azért nem, számít a minőség is.
9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? Mindegy.Illetve lenne még egy kérés, 30.000 Ft körül is tudnátok ajánlani? Más valakinek lenne, de sajna a keret kisebb. A szkennelés és a nyomtatás egyaránt fontos és laptoppal használná. (ha ez számítana) Hogy mennyire számít neki, hogy színesen is tudjon, azt majd utólag megkérdem, de gondolom ebben az árkategóriákban nem lehet sok jóra számítani.
Szerk.: Számítana neki, de nem alapvető. (nyilván örülne neki)Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest