Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabonagyur

félisten

válasz redwhite78 #85842 üzenetére

Lehet árérzékenynek is nevezni, de sok része inkább fukar, hogy még szépen is fejezzem ki magam illetve mindenki azt hiszi ért a számítástechnikához, mint a focihoz. Nekem az a kedvencem amikor telefonra jut mondjuk 150e Ft, de annyiért legyen ugyanúgy csúcskategóriás laptop is... :U

A másik dolgot amit írsz már egyszer kifejtettem én is amikor valaki kérdezte, hogy miért nem jók akár a bay trail cuccok. Jók lennének azok is de 0,5-1 évre tervezve illetve tudni ha széthullik venni másikat. Tőlünk nyugatra ez működik is, van ismerősöm (meg voltam/vagyok is kint elég sokat) akinek egy tapizós Asus ultrabook szerűsége van, azzal jár egyetemre (nem mérnök vagy ilyesmi, csak simán diák nézéséhez, jegyzeteléshez mivel kint ez megengedett, illetve jobban (kulturáltabban) működik mint itthon), de kb ~fél évente cserélgeti is mivel fél év múlva már előjönnek a hibák, de rátudja, hogy mondjuk 300 euróért ez ilyen. Cserébe van mindig jó akksi idővel megáldott gépe ami éppen akkor még elég erős is ahhoz amihez neki kell, de tény az is, hogy fél év múlva kézzel lehet formázni a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés