Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Igen a jáááány téved, mert vannak minőéig gépek adott áron, viszont tudásban alul maradnak.
Én ezeket ajánlanám neki:
A gép maga jó anyagokból összerakott, matt kijelzős, illetve cseppálló billentyűzettel rendelkezik. 3 év garancia. Nem összekeverendő a Fujitsu Siemens-el, a cég külön vált, ez már csak Fujitsu, és nagyon korrekt gépeket gyárt. Hangszórói viszont nem a legjobbak, de gondolom nem ezen fog koncertet tartani...
Újabb változata:
Minőségben hasonló, de itt már csak 2 év gari van a 3 helyett.
Itt van több változat is, minőségben ez a legjobb az említett típusok közül, 3 év garancia.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem én asssszmondom hogy minőségben az a legjobb, mivel teljesítményben nem kell azoknál jobb neki a leírtak alapján...De persze van ami jobb erősebb vga-s de minőségben alulmarad, de ha nem lesz játék rajta akkor meg el lehet felejteni a jó vga-t mert minek...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Memória bővítés-t kérhetsz bele, de garancia vesztés nélkül lehet cserélni a felhasználónak is, és semmi nagy tudomány nem kell hozzá, a hátlapon lévő reteszt lecsavarozod, és belerak. Plusz nem egy ördöngös összeg plusz 2gb DDR3-as memória itt az aprón 1000-2000 Ft... Szóval a memóriára felesleges alapozni miben mennyi van....
[ Szerkesztve ]
-
redwhite78
aktív tag
-
redwhite78
aktív tag
Zbook Dreamcolor mindenképp hozza a Retina szintjét, de azok nem állnak meg 500k-nál. Esetleg a Thinkpad T440s-t számításba veheted, elég jókat írnak róla. Bár kérdés, hogy itthon kapható-e ilyen panellel.
never go full retard
-
-
runner 125
nagyúr
Notebookcheck-en nemrégiben volt egy kijelzőteszt, összehasonlítás.
Ha, nem akarsz workstation kategóriát (Zbook nyert), akkor igencsak a retina Mac Pro a sorban a következő.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
PandaMonium
őstag
Ha fontos a kijelző és mindennapos dolgokra használnád szerintem a Dell Latitude E7440-el jól járnál. 1920x1080 IPS kijelző, bőven belefér az általad adott árkategóriába, vékony, könnyű, elegáns de mégis strapabíró. Itt van újonnan, de szerintem jobban járnál egy jó állapotú használttal mert nagyon sokat tudnál lefaragni az árból: Link1, Link2 és még fogsz találni ha rákeresel HardverAprón. Másik alternatívaként a Macbook Pro Retinát tudnám elképzelni, ha nem ragaszkodsz a 15"-es változathoz akkor az is elég olcsón kijön. Kb. ilyen árakon fogsz találni belőle csomót HardverApró-n újonnan, illetve boltokban szintén ugyanezeket kapod meg jelentősen drágábban.
What I cannot create, I do not understand
-
PandaMonium
őstag
-
félisten
-
félisten
-
Khelben
nagyúr
válasz Isual #105061 üzenetére
A Dell 7559 egy multimédiás gép, nem a tartósság és a strapabírás a funkciója. A gumiszerű bevonat miatt én max. asztalon merném használni, táskába be se tenném. Ha nem játszol, akkor meg felesleges is lenne. Latitude sorozatot nézd meg, ennyiből kapsz E7440/E7450-et is újonnan.
(#105130) cooi111 : vedd meg a 2170p-t, annál jobbat nem nagyon kapsz.
(#105127) HagaNRG : akkor marad az E5440.
[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
válasz Isual #105250 üzenetére
Ha ugyan az a problémája lesz, mint az N551 és a G551 szériánál, akkor érdemes meggondolni.
Konkrétan a Wi-Fi annyi le van árnyékolva (a fedlapja miatt), hogy harmad/negyed annyi az átviteli sebesség, és a hatótávolsága is jóval kevesebb, mint amennyinek kellene lennie.
Ezt miért nem tudták normálisan megcsinálni? Mert egyébként egy nagyon jó noti lenne Core i5 procival."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Sordoran
addikt
válasz Isual #105250 üzenetére
N552VW-ről láttam már tesztet (ugyanaz mint ez, csak abban GTX 960M van), és az alapján közel se az a minőségi gép mint fotók alapján. Vastag (29.9 mm, asus oldalon lévő fotókból nem tűnik annak, de youtube-on lévő videók alapján az), és hiába fém "felül", az alja kopogós műanyag, nekem nem nyerte el a tetszésem. De persze meg lehet várni több teszt kijöttét, és azután dönteni. Sokáig én is reménykedtem benne, de már kihúztam listámról. Most Dell 7559 a kiszemelt nekem, de nálad ha jól láttam nem feltétel a teljesítmény, így inkább más irányba nézelődnek helyedben. Erős hardvert a minőség rovására adnak ebben a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Isual #105256 üzenetére
A Dell 7559 se tűnik egy masszív, tartós darabnak, amennyiben nem fontos a teljesítmény, inkább egy másik, kisebb teljesítményű, de tartósabb, jobb minőségű gépet nézz magadnak. A 7559-nél pl. a kijelzőt (IPS-ek között) nem tartják legjobbnak, és a billentyűzet is átlagon aluli az olvasott tesztek alapján.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Isual #105259 üzenetére
Itt van, de végül is nem vészes, nekem akinek a telefonja se IPS biztos gyönyörű ez is, de az IPS szemekhez szokottaknak talán már feltűnik, hogy nem tökéletes.
Én se vagyok jártas témában, szóval alternatívát nem tudok ajánlani ennyiért. Én ki tudok egyezni ennek hiányosságaival, mert nálam a teljesítmény a fő, az hogy neked megfelel-e így, te tudod eldönteni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Isual #105358 üzenetére
Továbbra is TN panel, egyedül a proci újabb. Illetve, ha lehet hinni az Asus-nak, már itthon is háttér világításos billentyűzettel jön.
-
Sordoran
addikt
válasz Isual #105371 üzenetére
Külföldön már az LX is volt háttérvilágítással, itthon nem. Írtam Asus-nak, mikor várható az UX verziók, és milyen kiszerelésben, ők írták, hogy december közepe i5, i7-el és háttér világításos billentyűzettel. Persze benne van a pakliban, hogy a külföldi modellekből indult ki az ügyfélszolgálatos, és valójában a magyar kiosztásúnak nem lesz, de jobb reménykedni.
-
Ispy
veterán
-
Khelben
nagyúr
válasz Isual #139951 üzenetére
A te felhasználásodra elég az i3 , a ramot meg egyszerű bővíteni. A 840-be kb. 12-15k egy világítós magyar billentyűzet. Szerintem a 430-cal is elégedett lenne a tulaj. Nyilván a 840 magasabb minőség és több üzleti szolgáltatást nyújt, de ez nem szempont filmnézésnél meg netezésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs