- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane02
lelkes újonc
válasz
Tikakukac #147604 üzenetére
Kitöltöttem ugyebár ezt a 10 kérdéses (vagy mennyi is
) kérdéssort. Egy csomó olyan kérdés is volt benne - belső dolgok -, amik re nem is gondoltam korábban. Egyrészt mondtam, hogy ezekhez nem értek, csak a nethez 😂, másrészt nem fontosak számomra.
Leírhatom leegyszerűsítve is, csak fel van tüntetve felül, hogy ki kell tölteni azt az izét. xDTehát annyi lenne a lényeg, vehessek egy laptopot 100-150-ért újonnan, ami egy-két dologban helyettesíti a PC-met. (Mert ez a szerencsétlen állandóan újraindul magától, mert szar az áramellátás valamiért. Nem részletezem, mert hosszú lenne és nem vagyok villanyszerelő.
) Jó lenne, ha a laptop netezésre kiváló lenne. Nem kell, hogy bírjon 1-2 megás letöltési sebességet, vagy 8-10 oldalt egyszerre szakadozás nélkül, csak a megnyitott oldalon reagáljon azonnal mindenre. Lehetőleg ne 2-3 óra legyen az üzemidő, és ne kelljen vele szervizbe járni/kidobni 1-2 év után, mert hosszú távra terveznék vele.
És ezért is bosszantó kicsit, hogy kőkorszaki dolgokat akar az ember, mégis brutál árakról beszélünk. Én meg nem akarok olyan gépet, amire azt mondják, hogy ez elég jó lesz, de épphogy csak ellátja a feladatát, és köhögni kezd pár hónap után, mert nem bírja. O.o
Ez olyan, mintha lélegezni akarnál, de ehhez is 24 órában kellene dolgoznod mindennap. Ha enni is akarsz, meg lakni valahol, akkor félistennek kell lenned.Ugyanez van laptopban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest