- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane02
lelkes újonc
válasz
Tikakukac #147604 üzenetére
Kitöltöttem ugyebár ezt a 10 kérdéses (vagy mennyi is
) kérdéssort. Egy csomó olyan kérdés is volt benne - belső dolgok -, amik re nem is gondoltam korábban. Egyrészt mondtam, hogy ezekhez nem értek, csak a nethez 😂, másrészt nem fontosak számomra.
Leírhatom leegyszerűsítve is, csak fel van tüntetve felül, hogy ki kell tölteni azt az izét. xDTehát annyi lenne a lényeg, vehessek egy laptopot 100-150-ért újonnan, ami egy-két dologban helyettesíti a PC-met. (Mert ez a szerencsétlen állandóan újraindul magától, mert szar az áramellátás valamiért. Nem részletezem, mert hosszú lenne és nem vagyok villanyszerelő.
) Jó lenne, ha a laptop netezésre kiváló lenne. Nem kell, hogy bírjon 1-2 megás letöltési sebességet, vagy 8-10 oldalt egyszerre szakadozás nélkül, csak a megnyitott oldalon reagáljon azonnal mindenre. Lehetőleg ne 2-3 óra legyen az üzemidő, és ne kelljen vele szervizbe járni/kidobni 1-2 év után, mert hosszú távra terveznék vele.
És ezért is bosszantó kicsit, hogy kőkorszaki dolgokat akar az ember, mégis brutál árakról beszélünk. Én meg nem akarok olyan gépet, amire azt mondják, hogy ez elég jó lesz, de épphogy csak ellátja a feladatát, és köhögni kezd pár hónap után, mert nem bírja. O.o
Ez olyan, mintha lélegezni akarnál, de ehhez is 24 órában kellene dolgoznod mindennap. Ha enni is akarsz, meg lakni valahol, akkor félistennek kell lenned.Ugyanez van laptopban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest