- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
szasanyi #156776 üzenetére
Én teljesen kívülálló vagyok, de abszolút nem értek veled egyet és az igazságérzetem miatt ennek hangot is kell adjak.
1) Mégis mi alapján mondod, gondolod, hogy nem hozzáértő emberek adnak tanácsot ebben a topikban? Ismered talán őket személyesen, a szakmai hátterüket? Ha nem, szerintem kicsit szerényebb is lehetnél az ítéletek osztogatásával bele a nagy semmibe.
2) A topik valóban hemzseg a kérdésektől, de ugye nem várhatjuk, hogy egy ingyenesen a szabadidejében tanácsot osztó Topikgazda vigyázban állva, pislogás nélkül mindenre egyből reagáljon?
3) Ez egy szakmai fórum ami feltételez minimális szakmai affinitást rgo bőven elég tudni egy laptopról, hogy az adott típus jó összeszerelési minőségben, anyaghasználatban kvázi konstrukcionálisan és ajánlott vétel. Azt, hogy perifériákban mire van szükséged (mennyi tárhely, milyen felbontás, stb.) illene tudni eldöntened saját magadnak.
Részemről befejeztem, bocsánat az OFF-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest