Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
M3oH
addikt
Nem azt mondjuk errol a szeriarol, hogy szar, es hetente szervizbe kell vinni. A szeria sajnos melegszik, a billenntyuzet sem az igazi, ill. a kaszni recseg, ropog. Azt mondta mar itt tulaj is, ill. az Ipon teszt is ezt igazolta. Attol meg siman megelhet 5evet szerviz nelkul. Csak vannak jobb alternativak az N5110nel.
-
HPAA
őstag
én , mint típusra/konstrukcióra
de mivel ez papíron egy szabad ország , mindenkinek szabad vélemény kinyilatkoztatással , szíved joga ajánlani , én /és sokan mások/ , nem ezt tettük
vettem és használtam mindkét típust , előrelépést is tapasztaltam 5110 nél pl a felület már nem volt annyira zavaróan fényes de a billentyűk sokkal jobban süppedtek , recsegett az egész , nem beszélve arról az esztelenségről amivel egy hdd-ssd csere jár ...
dell alap szériája , ennyi nem több
ugyanazért a pénzért minőségibb cuccot lehet venni /szerintem/a királyi többes szám honnan jön amúgy ?
[ Szerkesztve ]
************* censored
-
M3oH
addikt
A leirtak alapjan elismerem, hogy jobb ralatasod lehet laptop teren, en csak amator vagyok, csak amit tapasztaltam, olvastam, azt irom le, nem szent iras. AMuyg az n5110 pont volt a kezemben, recseget rendesen, kijelzo hajlott. Nem talaltam semmivel jobbnak, mint pl egy acert.
-
M3oH
addikt
Epp "kulcsinre" ertettem. Semmivel nem volt jobb anyaghasznalat sztem, mint az acer. Bill. horpadt, kijelzo ugyanugy hajlott. Belso az egy dolog, selejtet ki lehet fogni, meg 300ezer+ kategoriaban is (amit en szemelyen szerint ki is fogtam...), de erre van a garancia. En nem allitom egy percre sem, hogy a Dellnek rossz a szervize vagy a garancia, 3 ev nagyon kellemes, pl Acert tutti veri ilyen teren. De konkretan az N5110 nem nyerte el tulzottan tetszesemet, en ezert nem is ajanlom.
-
HPAA
őstag
akkor már kapizsgálom miért véded a mundér becsületét ennyire , és egy személyben prezentálod a munkatársak véleményét is nekünk egyszerre
mindemellett azonban még mindig többen írtak negatívumokat itt is és máshol is erről a szériáról
a fórum meg erre való , a vélemények ütköztetésére
tanácsként , ha már naponta dell n5110 -ek ezreivel vagytok elhalmozva , próbáljatok ki más gépeket is csak a poén kedvéért változatosságból
és
"Feel The Difference..."
************* censored
-
HPAA
őstag
egyszerűen egy dell jobb gép, mint egy MSI, Asus, Acer vagy packard bell
ez nagyon sokaknál fogja kiverni a biztosítékot , még egy "szakmai" fórumban is , én nem is kommentálnám tovább , látom te sem érted és elbeszélünk egymás mellett
[ Szerkesztve ]
************* censored
-
HPAA
őstag
"szimpla end user"-ségem ellenére informatikai mérnöki végzettséggel rendelkezem , igaz jelenleg nem szakmában dolgozom , de éveket töltöttem benne nagyker beszerzőtől rendszergazdán át elég sok területen , úgyhogy ebbe szerintem szintén ne menjünk bele , mert nem ez érdekli itt az embereket , nincs nagy lovam hogy arról nézzek le a "szimpla" emberekre /én ezt a megszólítást jobban szeretem/ , érvek és ellenérvek egyaránt léteznek , el is hangoztak , innentől a reménybeli vevők majd eldöntik , kell-é nekik vagy sem
************* censored
-
NathanCullen
senior tag
a legjobb, hogy fórum olvasás helyett bemész egy szaküzletbe és meghallgatod az eladót
Remélem te sem gondolod komolyan. Majd pont fogja mi a nagy szakértőt érdekelni, hogy a vevőnek milyen igényei vannak. Rásózza azt amelyiket a legjobb árban tudja. Ritka amelyik végig megy vele a gépeken és ez ebben jobb, az abban stb. Tisztelet a kivételnek...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
WolfByte
tag
Ettol a valasztol feltem
Nemreg hoztak le egy cikket, hogy a masodik generacios ultrabook modellekhez az Intel Ivy Bridge platformmal mar keszul az apple "retina display" megoldasahoz hasonlo panel, ami a gyakorlatban egy nagysagrenddel jobb felbontast jelent.
6+ honap...
-
umek7
őstag
Tiszta sor, nem is szoktam általánosítani, de néha a szaküzletekben sem tudnak kellő tájékoztatást adni, sőt.. Nyilván neki sem érdeke az olcsó és legjobbra rábeszélni. Na de inkább ne menjünk bele mert valaki magára veszi, pedig sajnos vannak ilyenek is. Tisztelet a kivételnek.
Szóval még egyszer a kérdésem: Ha játékra is használnám a gépet, van e jobb vétel az ASUS K53TA-SX029D-nél maximum 135k-ig, egyben fizetve, webshopból? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
Naigen
aktív tag
No, ha már komoly, hozzáértő eladóknál tartunk, hátha Nálatok megmondja vki miben különbözik a Lenovo G770AM és AH, mert erre sem az ipon, sem a pcland nem tudott válaszolni. Persze, ha meglenne a régi kontaktom a vmelyik nagyker termékfelelőséhez, előbbre lennék
Fura, hogy amelyikben elvileg több ram van, és 1 helyett 2GB-s VGA az az olcsóbb...
A minőségi Dell-hez, a korábbi melóhelyen eladtunk jó néhányat. Nem egyesével, hanem 10-es több 10-es darabszámban. Volt, hogy 10 gépből (pontos típust így 3 év távlatából hadd ne mondjak, de nem belépő szintű gépek) 1 éven belül visszavittünk 2-t alaplap cserére, 4-et akku cserére, és néhányat töltő csati hibával. Ugye ilyen "minőséget" tud egy Acer is. Sztem erősen szériafüggő, hogy egy-egy gyártó terméke mennyire "minőségi". Még akkor is, ha egyesek általában jobbak.
Még vmi. "mintha én írnék autókról! ők is kb annyit írnak: zörög a kalaptartó, meg nem zár szépen a csomagtartófedő....de nem ettől jó vagy rossz egy kocsi"
Azt, hogy milyen a vezetési élmény, a kényelem, de mondhatnám a tartósságot is, azt nem az autószerelő, vagy a kereskedő fogja tudni megítélni, hanem az általad end usernek aposztrofált emberkék,
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
hucsikoi
senior tag
Azért én örülnék,ha írnál márkákat amiket nem szabad venni. Most tervezem megvenni életem első notiját és nem igazán tudom, hogy milyen márkájú legyen. A gépet igazából csak netezésre ,illetve nyaraláson a fényképezőről a képek és videók lementésére ideiglenes tárolására használom majd. Max 100K-t szánnék rá. Milyen márkát/típust ajánlanál?
-
Naigen
aktív tag
Már nagyon off, de még válaszolok
Először is köszi az infót.Az akku: indifferens, hogy milyen cellák vannak az akkuban, ha a Dell gépekben lévő gyakrabban hibásodott meg, mint másé, akkor az igenis a Dell sara. Ad abszurdum, nem a Sonyhoz szaladsz vele, hanem a Dell garira hivatkozva vagy a kiskerbe, vagy márkaszervizbe.
A felhasználó pont leszarja miért nem jó, és a gyártó hogyan harcolja le az akku beszállítójával. A lényeg, nem működik.Egy terméket meg sztem az elégedett vásárló "ad", ill vele lehet eladni, nem pedig elégedett szervizesekkel... Ne vedd magadra, általánosságban írom.
A hozzáértő kereskedő is azt fogja inkább eladni egy mezei usernek, amelyiket jónak lát, el kell adni, mert rajta rohad fél éve, etc...Az is a felhasználói élményhez/elégedettséghez, ebből kifolyólag az eladhatósághoz tartozik, hogy egy laptop terhelés alatt melegebb/hangosabb-e a kategória többi versenyzőjénél vagy sem.
Én is elolvasom a teszteket (nem feltétlenül csak a magyart), de legalább annyit, ha nem többet nyom a latban a felhasználók véleménye. Tetszik, nem tetszik, ez nem mindig cseng össze a kereskedők, szervizelők véleményével, vagy akár a reklámokkal belénk sulykolt képpel.Szavaz a hejesirok pártyára.
-
NathanCullen
senior tag
azért picit én visszavennék a jótanácsaimból mert eléggé megvezeted a népeket:
Ahhelyett hogy osztanád az észt, inkább segíthetnél te másoknak. Egyszer sem láttam, hogy érdemben hozzászóltál volna a topichoz...
MSI-t ajánlani...kerüljétek, mint a tüzet!
Mutasd meg hol ajánlottan! Alternatívaként hoztam fel...
315-öt meg játékra ajánlani.. inkább ne írj semmit...
Na erre is kíváncsi lennék, hogy hol ajánlottam, mert nem emlékszem! Annyit írtam, hogyha leginkább játszani akar, akkor inkább 315 a HD3000 helyett, de a HD3000 is bírja alapszinten.
Szóval megköszönném ha olvasnál is, nem csak írnál! Köszönöm!
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Cheesy
őstag
1. helyi boltból van
2. nem 26,27% kamat
3. gariztatás helyben történik nem kell futárkodniAdott a lista, ebből kell választanom.
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
-
-
Borote
addikt
Az a vicces, hogy volt más is, aki szervizes tapasztalatokra hivatkozott (bár aláírom, ismerős tapasztalataira), és pont ennek az ellenkezőjét állította
Tényleg nem láthattam annyit, mint Te (sőőt, dobozzal együtt egyet sem), 2 ebből a típusból, egyet az elődjéből (mindegyik melegedett), ami ugyan kevés a konklúzió levonásához, de jó pár ember volt még hasonló visszajelzéssel róla. Csillogó felületek, nem túl kellemes billentyűzet...
Mondjuk ahogy nézem, tecsőn is propagáljátok, 'this notebook has a very strong vga' Oszt akkor az erősebbekre mit mondunk? Überultrabrutálanyámkínja mint a rádiumnál?
-
Gazda1
tag
A tudomány jelenlegi állása és a topik szakértőinek véleménye szerint ez a gép a nem ajánlott kategóriába tartozik. Ezt én is elhittem a kommentek alapján.
De most, hogy mondod, hogy ebből kelt el legtöbb 2011-ben Mo.-n, akkor már hihetőnek hangzik az a teória is, miszerint csak a negatív tapasztalatokkal rendelkezők kommentelgetnek itt és lehúzzák az amúgy jó gépet.
Elméletem szerint csak azt tudjuk, hogy ki elégedetlen a termékkel, de következtetéseket csak akkor lehetne levonni, ha ismernénk az elégedett júzerek számát is.
Tehát az a néhány lehúzós komment lehet, hogy arányaiban sokkal kevesebb hibaszázalékot jelent, mint más - kisebb mennyiségben eladott - márkák hibaszázaléka.
Tehát nem mindegy, hogy 10 eladott gép esetén 5-en lehúzzák a masinát, vagy 1000 eladott darab esetén 50 negatív visszajelzés.
-... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!
-
mokus1
addikt
Nekem volt egy acer 5742-öm
i3 gt540m 10 perc után felforrt komoly terhelésnél belassult.
Mit ér így a nagy teljesítmény így? Persze ez nem a Dell de arról a szériáról én fórumokba ugyanezeket olvastam.
Most egy Hp-m van.i7 5650m és Nem forr fel nem lassul be.Pedig azért van különbség.
Így utolag bánom hogy nem ezt vettem először. -
Draken
őstag
Pont egy évvel ezelőtt vettem. Valószínűleg ezt kéne tennem, viszont laptop belsejéhez eddig életembe soha sem nyúltam, nyílvánvaló, hogy itthon az asztali gépemet karbantartom ám azt se olyan sokszor mégis szépen teszi a dolgát és halk (persze ne keverjük ide mert az más tészta). A note megvételekor is forrósodott ugyanúgy, ahogy most és pont a gép vásárlását követő 1-2hónapon belül történt a kikapcsolás is valószínűleg a túlmelegedés miatt, azóta beszereztem egy laptop hűtőt
mod: félre ne érts, nem elégedetlenkedem vagy szidom a dell-t mert amúgy tetszik a noti, csak a tapasztalataimat írtam le ezzel kapcsolatban. Nyáron készülöm leváltani kicsit gyengusnak bizonyul néhol az 5650[ Szerkesztve ]
-
Pecc
őstag
Azárt az nem biztos, hogy annyit eladtak belőle, mert sokan csak az ár/teljesitményt nézik és abban a dell pl az asusokhoz képest nem volt jó. Viszont azt tanusitom, 9óra lanpartyt gond nélkül bir egy 5110, nincs probléma a hűtéssel. A bill meg olyan, mint a többiben, meg az anyag is a hasonló árú/teljesitményüekben szvsz.
-
PainKiller13
őstag
Egyetértek Polip-al, ez ugyanolyan mint a medion, akinek van az elégedett vele akinek nincs az meg nem ajánlja senkinek mert nemtud róla semmit. Kb a többi notival is ez van itt. K szériát is fikázzátok nekem az állítólagos szériahibásból van, faterék napi 8-10 órát használják ölben és az ég világon semmi baja. Pedig abból 5 óra játék. Én is dolgoztam szervizben, igaz nem márkaszerviz volt hanem általános, vagy 300 notit magam szedtem szét, őszintén szerintem egy Dell sem volt közte, Packard Bell-el is ugyanez volt a helyzet, hoztak be olyat amin kocsi ment át és ezer darabban volt mégsem mondom itt hogy nem ajánlom mert nemlehet rajta kocsikázni, viszont hoztak be nem egyet újratelepítésre és korrekt volt a minősége, nemtudom mi pénzbe kerülhetett neki de volt olyan minőségű mint a HP. MSI detto, 3 évig használtam a G szériás notim, melegedett rendesen mert turion x2-es volt benne HD 2600-al, de egyszer nem volt vele bajom a 3 év alatt, újrapasztáztam néha meg egyszer cseréltettem ventit garban, de aztis csak azért mert zavarta a fülem, amúgy ment rendesen. Amúgy anno ( 2-3 éve ) Asus-nak hihetetlen jó supportja volt, azt sem értem hogy csúszhatott le ennyire, ezis hogy hónapokat kell várni alkatrészre elnem tudom hinni. Van fogyasztóvédelem kicsit határozottan kell fellépni aztán máris nem 3 hónap. Behoztak a hibás notit(Asus), felvittük nagykerbe, másfél-2 hét múlva már hoztuk is megjavítva olyan állapotban ahogy átadtuk.
Ja és amúgy meghibásodás alapján Asus volt a legmegbízhatóbb akkor, szervizünk tapasztalata szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Ne haragudj, hogy nem állok ott az összes N5110-nál, hogy leteszteljem, mennyire melegednek Kénytelen vagyok nemzetközi fórumok után is informálódni, és persze tudom, hogy rendszerint azok panaszkodnak akiknek gondjuk van, de ez más gépekhez képest jelen esetben még mindig nagy...
Amit nem értettél:
Yes, it is very good for gaming, becuse it has a very strong vga card (Nvidia gt525 with 1GB memory)
laptopszalon 7 hónappal ezelőtt - 3ik oldalAz én olvasatomban ez megvezetés
Illetve valóban, kicsi a hely a hűtésre, mégis vannak olyan gépek, ahol jobban megoldják...[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Amúgy vicces, hogy egy 10-essel drágábban árulja, mint az ipon
Bár még mindig olcsóbb, mint NálatokKoktail: billentyűzetre szoktak panaszkodni, illetve az MX processzor 45W-ja némi melegedést predesztinál
Lager: mennyi lenne a keret, amit rászánsz?
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Egy év garanciával low-end Acer? Tudom-tudom, előítéletek
Ejj, sokan pedig már áprilisra várják az Y580-t
Nyár elejére, közepére vagy végére lehet számítani? Beszéltetek már velük? Mert Y570 már nyár elején volt, ráadásul nagyon baráti áron, 170k az i3-asért, 200 az i5-ért, 250 az i7-ért, a megjelenéskor... pár nappal később már drágult.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Én úgy tudtam, hogy eddig a számozással is jelölték az Aspire-ökön belül, azaz x9xx a felső(bb) kategória, az Ethos-ok, x7xx és x5xx valahol középtájékon, az x3xx pedig a márkán belül is a gyengébbek.
Mondjuk érdekes ez az infó, kifejezetten a Packard Bell-ekre nézveKöszi szépen a Lenovo-s infót nyár elejére (mint az Y570), vagy későbbre gondoljunk?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek - alkudni lehet
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest