- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Borisz76 #28825 üzenetére
Sehol se írtam 1 lemezes NAS-t, csak 2 lemezest írtam, mivel Raid1 -ben lenne.
Írtam, hogy a biztonság a fő, erre írtátok, hogy meh
Majd írtátok, hogy a webserver mókolós, amit én nem akarok, tehát meh
Szó volt, hogy nem kell weboldal, hogy a világ másik végén is elérhesse más a videókat, de az nem, hogy hogyan, tehát maradt a meh
Mint írtam nem érdekel torrent. az is meh
Így a sok meh miatt dobtam el.Alex91Az lehet, hiszen többször is írtam, hogy nem értek hozzá. Sok egymásnak ellent mondó írás volt, és össze is kavart rendesen. Ez is volt annak az oka, hogy dobtam a dolgot, mert azt hittem egyszerűbb dolog beüzemelni, használni. Azért ahhoz igen drága, hogy kísérletezzek, hátha nekem való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- VR topik
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged