Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
goli2hun
csendes újonc
Sziasztok,
Az alábbi monitor vásárlásán töröm a fejem:
MSI MAG 251RX [link]Esetleg bárkinek van ilyenje, milyenek a tapasztalatok a monitorral?
És legfőképp egy olyan kérdésem lenne, hogy a monitor natív 240Hz - es.
Nem valószínű hogy azokkal a játékokkal amivel játszom meglesz a 240 fps+, jelent ez
bármilyen gondot és keressek inkább 144Hz-es monitort?
Ez a monitor G-Sync compatibilis lenne és egy 3060 Ti kártya szolgálná ki.Sajnos ez a része (natív frissítési frekvencia vs game framerate + Gsync) nem igazán tiszta nekem. A monitor specifikáció, tesztjei meggyőzőek kérdés h lesz e bármilyen problémám, ha csak kb 100-120 - as frameratekkal futtatok játékot. Nem kompetetív játékok, a felbontás részletesség maradjon, inkább kevesebb frame .
Előre is köszönöm,
Krisztián -
goli2hun
csendes újonc
Sziasztok,
Monitorvásárlás előtt állnék én is, a jelenlegi szép képpel rendelező Samsung BX2231 (IPS, 60Hz) cserélém valamely 24" - es IPS Gaming modellre (FHD - ben).
Az alábbiakat néztem ki így elsőre
1) MSI Optix MAG251RX
[link]2) ASUS VG2568QM
[link]Mindkettő IPS, 1ms, 240 (280) Hz - es monitor. Melyiket választanátok? Esetleg más modell?
Valamint - és talán ez a legfontosabb kérdés - hogy nem túlzás - e ilyen nagy képf. frekv.
monitort venni - bár FHD - ban játszanék de nem hiszem h az egyes game - k 100-120 FPS nél többet produlálának nekem, a részletességből sokat nem szereténk visszavenni (AMD 5800x, RTX 3060 Ti lenne a gép).Jelent ez gondot, h nem tudom natív frekvencián "etetni" a monitort, segít itt a GSYNC?
Előre is köszi a segítséget,
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
- Samsung odyssey G5 27"
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest