Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék, van 3 kiszemelt monitorom:
- Acer Predator XB253QGPbmiiprzx
- LG 24GN600
- Acer Nitro XV240Y P
Melyiket ajánlanátok főleg fps-re? Továbbmenve a gyártók: panda,Boe, Auo -ról mit lehet tudni?
Köszönettel:VA semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
Üdv
Asus VA27EHE ips 75 Hz monitorról tudnátok jókat mondani? Előtte egy lg 24mp59g 75 Hz monitorom volt, csak elajándékoztam.A semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
válasz pazola #94348 üzenetére
Nagyon offba megy, de többet nem írok.
Az egyik fiamnak tn a másiknak ips panelos 24' monitorja van. Nyilván nem olyan közelről lehet nézni mert nem látod be, azonban moziszerű élményt ad. A gyereknek aki főként fps-t játszik is nagyon meglepődött. A másik hogy voltam az mm-ban monitort nézni aztán átmentem a tévékhez,mert jobban járhatok egy olyan tévével ami nagy 4k, hdr, smart funkcióval is rendelkezik ( merjünk nagyok lenni). Aztán poénból tegnap este ráraktuk a pc-t a tv-re....hát mit mondjak a crysis 3-al nyomni egy élmény volt. Va paneles mint néhány monitor és én nem tapasztaltam utánhúzást, mondom Fortnite online-ban is ki lett próbálva és ott se volt semmi gond.Bf1 multinál az i5 lehet kevés lett volna. Engem de főként a 10 éves fiamat abszolut meggyőzte hogy miért ne monitort vegyek. Mondom mindenkinek bátran ajánlom hogy 1x próbálja ki,hatalmas élmény.[ Szerkesztve ]
A semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
válasz South Velen #94334 üzenetére
Pedig sokan néznek tv-t, és sokan használnak olcsó pwm monitorokat.
-
turbokappa
senior tag
válasz SzlobiG #94331 üzenetére
Szerintem a monitor mint periféria lassan csak az irodai és e-sport számára lesz mérvadó. Ha belegondolunk hogy egy igazi gamer monitor áráért kapunk egy 4k Tv-t ami nem mellesleg 4x akkora mint egy monitor és egyéb funkciói is vannak.
Most őszintén , tegyük fel van 100e ft keret monitorra, de legyen 120. 75-99 e-ért a fent említett hozzászólásomban szereplő 4k TV-t lehet kapni. Javaslom mindenki tegyen egy próbát TV-el.A semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
Sziasztok
Remélem nem forgatom fel a topicot. Nemrégóta agyalok hogy milyen monitort vegyek: tn, ips, va...pwm mentes stb.
Szóval tegnap este végleg elvetettem hogy monitort veszek , helyette TV lesz. Rákötöttük a barátom 4k 43' tv-re a pc-t... Mit mondjak, hatalmas, részletgazdag, az ikonok szuperek, nincs semmi probléma. Teszjátékok : crysis 3 és multiban a Fortnite.
Mivel nem vagyok e-sportoló vuszont az érzékeimre hagyatkoztam valamint a fiamra mert ő a 'gamer' kikértem az ő véleményét is: soha többet monitor volt a válasz.
A tv: thomson 43 uc6306. Va panellel szerelt,4k, hdr stb...input lag nem volt számottevőbb mint egy ips-nél ha esetleg vkit érdekelne, multiban is kiváló volt. A tesztgép z-170, i5 6600, gtx 1080.A semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
válasz AxBattler #93871 üzenetére
Nyilván nem nézted meg a videót amit belinkeltem!!! Nem egy 100 e. monitor hanem egy gamernek kinevezett. A VA mint előttem is leírták, ill mérésekkel alátámasztva belinkelték ha visdzaolvadol pár lapot, 4ms csak mese lshet az 100 ms is!!!
Olvass vissza![ Szerkesztve ]
-
turbokappa
senior tag
Mindenképp ips monitort szeretnék, erről mi a vélemény: https://oaziscomputer.hu/termek/4195/lg-34uc79g-hivatalos-magyar-garancia
[ Szerkesztve ]
-
turbokappa
senior tag
Üdv
Játékra samsung qled monitor jó lehet? VA panel van benne.
https://www.emag.hu/samsung-c27fg73-ivelt-qled-gamer-monitor-27-full-hd-quantum-dot-1ms-hdmi-display-port-lc27fg73fquxen/pd/D0KTVDBBM/A semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
Üdv
144 Hz monitort nézegetek full hd- ban, a tapasztalatok alapján melyiken szebb jatszani : ips vagy VA panelesen.
Köszi előre is a segítséget.A semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
Sziasztok
Segítséget kérnék, monitort vennék és a következő versenyzők vannak : asus VS 247nr vagy lg 24mp 57vq-p vagy Dell U2311h.
Az lg-ről olvastam hogy a fekete színekkel probléma van, a Dell képernyőproblémákkal küzd az asusról semmi.
Légyszi segítsetek.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
turbokappa
senior tag
Sziasztok
Komplex problémám lenne. A fiam nemsokára kapni fog egy gtx1080-at.Jelenleg egy fujitsu tft lcd 24' monitora van, szeretnék majd egy 2k monitort venni,ha freesync-et veszek az gondot okozna,ill ha nincs freesync az rosszabb lenne? egyenlőre a Gsync drága.
Köszi.A semmiért vállalom a felelősséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest