- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Megvan a Dell U2410, nagyon szép a képe, minden rendben van vele, mondjuk megszokást igényel az asztalomon. Jó is, hogy nem a 27"-os Samsung lett, mert az még nehezebben férne el. Egy kérdés: mit érdemes rajta állítani, hogyan érdemes kalibrálni? Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy szakember kalibrálja.
-
csabi94
őstag
válasz
petata #54482 üzenetére
Élőben megnézve nem olyan meggyőző a Samsung, ráadásul az ország másik feléből hozná a futár (bonyolult, mert kolis vagyok, nem is biztos, hogy itt lennék amikor hozzák, stb.), szóval a Dell U2410 melett döntöttem, biztos, hogy nagyon jó kis monitor, és ez sem néz ki azért rosszul.
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Samsung S27D390H mennyire számít jó monitornak? Gondolom filmnézésre, programozásra, böngészésre kiváló, de mi van akkor, ha én hobbi fotósként szeretnék rajta képeket illetve videókat is szerkeszteni? Szerintetek ez az a monitor ami 40 ezer Ft-ért a legalkalmasabb erre? Nézegettem HP grafikus monitorokat (használt árakról beszélek), de inkább a Samu mellett szól, hogy méretben nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged