- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Megvan a Dell U2410, nagyon szép a képe, minden rendben van vele, mondjuk megszokást igényel az asztalomon. Jó is, hogy nem a 27"-os Samsung lett, mert az még nehezebben férne el. Egy kérdés: mit érdemes rajta állítani, hogyan érdemes kalibrálni? Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy szakember kalibrálja.
-
csabi94
őstag
válasz
petata #54482 üzenetére
Élőben megnézve nem olyan meggyőző a Samsung, ráadásul az ország másik feléből hozná a futár (bonyolult, mert kolis vagyok, nem is biztos, hogy itt lennék amikor hozzák, stb.), szóval a Dell U2410 melett döntöttem, biztos, hogy nagyon jó kis monitor, és ez sem néz ki azért rosszul.
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Samsung S27D390H mennyire számít jó monitornak? Gondolom filmnézésre, programozásra, böngészésre kiváló, de mi van akkor, ha én hobbi fotósként szeretnék rajta képeket illetve videókat is szerkeszteni? Szerintetek ez az a monitor ami 40 ezer Ft-ért a legalkalmasabb erre? Nézegettem HP grafikus monitorokat (használt árakról beszélek), de inkább a Samu mellett szól, hogy méretben nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest