Hirdetés
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Jim Tonic #79230 üzenetére
LG 34UC79G ~ 150k HUF
Ja nem, ez 1080p...Helyette: LG 34UC98 ~ 250k HUF
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
giornalista
senior tag
válasz Jim Tonic #79230 üzenetére
a kolléga által linkelt LG34UC79G-t bátran ajánlom, ha le tudsz mondani a 3440*1440-ről persze ha telik rá, akkor hajrá, nagyon ritkán én is sajnálom, hogy nem nagyobb a felbontása, de játék közben egyáltalán nem zavaró és így még az RX470-em is magas FPS-en birkózik meg a legtöbbel.
nekem nem ért volan meg 100 ezer felárat a jobb felbontás, de természetesen egyéni igények és pénztárcák
-
-FreaK-
veterán
válasz Jim Tonic #79235 üzenetére
Nem 4k, ez is 3440x1440. A 4k felbontás 16:9-es képarány. Te ultraszéles képarányú monitorokat nézel Ami ennél nagyobb felbontású, az az LG 38"-osa 3840x1600-as felbontással..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Jim Tonic #79235 üzenetére
Ha ennyire nem számít a lé, akkor DELL U3417W, vagy még inkább ASUS MX34VQ - utóbbiról Brekk írt elég jókat.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Jim Tonic #79241 üzenetére
Ilyet most hirtelen nem tudok, de az az Asus 270k-ért (+ kalibrálás) szerintem minden szempontnak megfelel.
Illetve nem íveltek:
LG 34UM88C-P ~ 180k HUF
LG 34UM88-P ~ 195k HUF[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Jim Tonic #79237 üzenetére
Hát, az úgy nehéz ügy. 27"-ban még találtam ilyet: LG 27UD68, de ez túl kicsi méret a 4k-ra szerintem (lehet neked nem, meg kéne nézni élőben).
Igazából neked akkor a 32" 4k+Freesync kéne, ez viszonylag ritka, de azért létezik. Véleményt ilyenről talán Brekk tud mondani, de ez egy elég ritka spec. kombó Itt egy ilyen pl.: Samsung UE590 vagy Dell UP3216QHa viszont elég a 3440x1440-es felbontás, akkor én is az ASUS MX34VQ-t ajánlom, az még ráadásul 100Hz-es is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Jim Tonic #79254 üzenetére
Oázisban a monitort kibonthattad és csekkolhattad volna...
Milyen csatlakozót használsz?
Egy DDU-s driver újrahúzás talán nem árt (tiszta teelpítéssel).
Freesync-et a monitor saját gyári menüjében is engedélyezned kell, és HDMI-vel is megy.Display driver-t én is mondtam volna, de a gyári oldalon nem találok ilyesmit. Nincs a kijelzőhöz adott DVD-n az .inf fájl?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jim Tonic #79270 üzenetére
Megvan a ludas, csak az összefüggést nem értem. Az MSI Afterburner okozza a problémát. Ha kikapcsolom az automatikus betöltést, akkor nincs vibrálás. A poén az, hogy nem volt húzva a kártya, pont, hogy alulfeszelve volt, de csak óvatosan. Viszont akkor sem javult meg a helyzet, ha gyári értékekre állítottam az Afterburnerrel (ezt egyébként tegnap is próbáltam). Most deaktiválva lett, és jó minden.
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
félisten
válasz Jim Tonic #79270 üzenetére
Ez jó hír.
Telepítőlemezen display driver nincs fenn? Ma már valóban nincs akkora jelentősége, de én szeretem ha az is települ, minden kijelzőmnél megcsinálom. Illetve kevésbé hétköznapi monitoroknál lehet hogy jól jön...
(#79271) Franklin
Azon átsiklottam...(#79272) Jim Tonic
Akkor hajrá!(#79274) Jim Tonic
Én is úgy szoktam, de most ott nem találtam a driver-t... lehet csak vaksi voltam...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Jim Tonic #79277 üzenetére
- egyetlen játékot próbáltam, a Witcher 3-at. Nem mondanám, hogy játékélményben bármi pluszt nyújtana a széles kijelző. Ráadásul nem sikerült a HUD-ot annyira összehúzni, hogy teljesen a képernyőn lenne, ami elég zavaró.
Igen, sajnos még mindig nem támogatott maradéktalanul a 21:9.
Még ha a játéktér hibátlanul ki is bővül, marad több olyan elem, amit 16:9-hez terveztek: HUD, (fő)menü, stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest