Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Kinéztem az LG 34UM88 monitorát, árban és tudásban (felbontás és FreeSync) megfelelő. Viszont a legtöbb fórumon ekkora méretnél már ajánlják az ívelt kijelzőt. Az viszont 50-60k felár. Megér annyit? Esetleg tudtok 200k körül 34"-os, min. 3440x1440 felbontású, freesynces IPS vagy MVA monitort ajánlani? Játszani játszok, de nem vagyok hardcore gamer.
Kellemes ünnepeket, és előre is köszi!
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
válasz Lézerparaszt #73602 üzenetére
Az AV-s szaktopikokban sok az elvetemült. Semmi baj az IPS tévével.
-
nagyúr
válasz balazska92 #73687 üzenetére
Én kipróbáltam, szerintem alkalmatlan a tévé monitornak.
-
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem értek hozzájuk, kérlek, segítsetek!
Amit szeretnék:
- 34"
- ívelt
- 3440x1440
- Freesync
- IPSEzen felül nincs kívánság, a legolcsóbb jöhet. Melyiket?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz giornalista #79233 üzenetére
Nálam szoftverfejlesztésre kell, de néha azért játszom.
Fejlesztéshez akár 4k sem ártana, de azt fájna megfizetni.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
válasz AxBattler #79238 üzenetére
Dehoynem, számít a lé. 250k-ig nem annyira fáj, felette azért már igen.
Az ideális egy ultra wide, 4k+, freesync lenne, de annyit akkor sem adok rá, ha amúgy megengedhetném.
A huza-vona nálam azon megy, miből engedjek. A freesync az fix.
Ezért kérdezem, hogy egy 30"-es, 4k, nem ívelt, de freesynces miből jönne ki.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
válasz AxBattler #79251 üzenetére
Elhoztam a monitort az Oázisból. Az mitől lehet, hogy vibrál a kép, mikor scrollozok?
szerk: egyébként is vibrál.
szerk2.: még egy érdekesség, a radeon driver nem jelzi a freesync-et.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Franklin #79255 üzenetére
Köszi a hozzászólást!
Oks, a Freesync nem gond, már tervezett a csere.
De mitől a vibrálás? Mindegy, hogy HDMI-n vagy DP-n csatlakoztatom. Ha mindkettőn, akkor meg nincs kép. Mondjuk ehhez driver kell, gondolom.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
válasz AxBattler #79268 üzenetére
Közben én is írok neked. Tegnap kipróbáltam a notival, azzal jó volt. Ma megnéztem, nincs-e túlmelegedés a videókarin, de nincs. Szóval nekiláttam a DDU-nak, amit javasoltál. Még fut, de már az első két másodpercben megszüntette a vibrálást. Remélem, ha visszateszem a drivert, nem romlik el újra.
-
nagyúr
válasz Jim Tonic #79270 üzenetére
Megvan a ludas, csak az összefüggést nem értem. Az MSI Afterburner okozza a problémát. Ha kikapcsolom az automatikus betöltést, akkor nincs vibrálás. A poén az, hogy nem volt húzva a kártya, pont, hogy alulfeszelve volt, de csak óvatosan. Viszont akkor sem javult meg a helyzet, ha gyári értékekre állítottam az Afterburnerrel (ezt egyébként tegnap is próbáltam). Most deaktiválva lett, és jó minden.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
No, röviden a tapasztalataim, amatőrként:
- bitang szép színek.
- ez a felbontás szerintem éppen jó. Eggyel kisebb nekem már biztosan kevés lenne. Nagyobb talán elférne, de hiányát nem érzem.
- én 37"-os tévéről váltottam, ami ideiglenes megoldás volt. Kicsit most alacsonynak tűnik a kijelző, de ez majd változik. Majdnem azt mondanám, nekem a 38" wide lenne az ideális.
- ezen a méreten szerintem nincs értelme az ívnek. Néztem az Oázisban, furcsa módon nem jött be, pedig nagyon olyat akartam. Viszont ezen a kijelzőn a szélső 5 centiken már látható némi színváltozás (még nem zavaró). Ennél nagyobb kijelzőn tehát már kötelezőnek tűnik az ív.
- egyetlen játékot próbáltam, a Witcher 3-at. Nem mondanám, hogy játékélményben bármi pluszt nyújtana a széles kijelző. Ráadásul nem sikerült a HUD-ot annyira összehúzni, hogy teljesen a képernyőn lenne, ami elég zavaró.
- munkára tökéletes ez a képernyőarány.még valami:
- elég stabil íróasztalom van, de egy-egy komolyabb mozdulatra megmozdul a kijelző. A talp, bár masszívnak tűnik, mégsem tartja elég stabilan a kijelzőt. Alighanem a falon lenne a legjobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Diablo IV
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest