Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz twenty17 #137110 üzenetére
Szeme válogatja egyébként. Nekem másfél éve OLED monitor van és Samsung G8-al "kezdtem" aminek elvileg nem a legjobb a TC viszont nekem semmi bajom nem volt vele. Bár újságot én nem írtam csak játék és Lightroom ment rajta, de sose zavart. Azóta már a harmadik generációs új Asus-t hajtom ez már nyilván más kategória, de én simán ajánlom a 21:9-es OLED monitorokat. IPS-hez képest minden másban nagy ugrás, ha a talán rosszabb TC nem zavar. Bár lehet észre se veszed miről beszélünk..
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
-
Hegyirabló
veterán
válasz twenty17 #137420 üzenetére
Szia!
Mennyire meleg az OLED használat közben?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs