Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
displayport +
pixelgar + (ha jó helyen veszed) link 1, link 2
válaszidő + (olvass utána légyszi) annyira tudtam, hogy ez lesz a következő amit feldobsz témánakSzerk: Bakker még olcsóbb, mint emlékeztem. Gianni az 50k-s árral elbújhat.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
madgie
titán
-
BioNiCMaN
addikt
A szívás nem csúnya szó, ahogy a szipóka sem.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BerserkGuts
őstag
válasz kurtz #117315 üzenetére
[link]( itt részletesebben lehet értelmezni mi a probléma 30 és 60 egyértelműen látszik mennyire kevés a gyors mozgáshoz de a többi is kivéve a 240Hz ahol már végre nem zavaró
Ha kifolyik a szemed az akkor azért nagy baj mert lassú a monitorod nem bírja a tempót nekem olyan mintha egy sima képet mozgatnék no problem
itt van a videó [link] és a játék( Quick Play | FPS Training Games | 3D Aim Trainer ) amin lehet látni ahogy pattog a labda megy a ghosting is persze van aki megszokta okés nem baj.
Mert ettől még mindig nehéz lesz célozni, eltalálni de ha nem muszáj azzal nem szívatom magam hogy szellemképre célozzak kicsit könnyebb anélkül.
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
chopin42
addikt
válasz kurtz #117345 üzenetére
A mr "legmegbízhatóbb cég az alza"-val egy szaros 10k foritos szendvicssütő miatt szintén egy hónapig leveleztem, telefonáltam, ordítottam, majd a "békéltető majd feljelentés" után, illetve hogy saját reklamációs kódexüket sem tartották be, a vonatkozó jogszabályokról nem beszélve észbe kaptak és gyorsan megoldották. Egy hetet adtam nekik (ez volt az utolsó levél) másnapra megoldották. Addig ment a terelés. Edigiről csak másnál olvastam ilyet, de abból sokat. Onnan is veszek ha kell, de amúgy ott tartok, hogy egyik webshop kutya, másik eb...mindegyik itthoni szarrágó.
Az aktuális "melyik monitort" kérdésre esetleg valaki mondana valamitSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
Hauptmann
addikt
válasz kurtz #117352 üzenetére
A Dell-nél talán az a magyarázat a hiányzó sRGB módra, hogy nem akartak házon belül konkurenciát állítani a grafikai célra készült monitoroknak. Viszont, ha az LG kb. 160 körül (vagy most nem tudom, mennyi a 27GL850) adja a DP 1.4-et, és a Gigabyte 220 körül, hát a jó kurva anyját a Gigának.
-
jeni
félisten
válasz kurtz #117333 üzenetére
Köszi
Kérdésem az lenne még, hogy lesz e valami hátránya ha nem 144hz vagy ehhez hasonló IPS monitort választok mindenesre?
Csak azért kérdem mert másutt vissza olvasva sokan fejfájásra panaszkodva vissza viszik az újként vett monitort.
Multimédia, filmnézés, Xbox Series X, stb...
Most akciósak az Alza boltban jó néhány moncsi is. Amit láttam és 100 alatt van az egy 27 cool IPS 60hz 4K moncsi 90000Ft illetve szépnek szép de nem tudom mennyire stabil a fekvése a AOC Porsche Design QWHD monitornak?
Vagy inkább arra menjek, hogy minél nagyobb candelás legyen a monitornak az értéke? Legtöbbjük 250 az érték, egyes esetekben ez 300 vagy 350cd.
Esetleg jobban járnék egy Full HD 144hz 27cool IPS monitorral?[ Szerkesztve ]
-
pepe_g
tag
válasz kurtz #117378 üzenetére
Köszi a segítséget... A játékról megvan a véleményem. A monitorja dögledezik ezért kell másik. Megelőlegezem hogy csak a játékra írtad hogy igénytelen
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Alienware 500hz
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest