Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra69
csendes tag
válasz
King Charles #99721 üzenetére
Szia !
Az oldal tetején írtam pár észrevételt az XV271UP-ról ami ugyanaz mint a XV272 csak nincs magasság állítás, ( ami +24K ) !
-
vond
MODERÁTOR
válasz
King Charles #21562 üzenetére
Az előbb írtam, hogy azt jelenti (legalábbis ebben a két boltban), hogy garantáltan pixelhiba mentes monitort kapsz...
Amúgy meg: 1. HSZ - Dell U2212HM vs Dell U2312HM
-
korcsi
veterán
válasz
King Charles #21562 üzenetére
A színek a "valósághoz" közelebb állók lesznek, lehet, hogy valakinek a kalibrált állapot kevésbé jön be mint valami ultra színes elállított, ez utóbbival nem igen lehet dolgozni, mert "hazugság" ami a képernyőn megjelenik,
Ellenőrzik, elvileg nem kapsz hibás példányt.
-
Crias
senior tag
válasz
King Charles #21557 üzenetére
Mind2 említett helyen egy árban van a pixelgari + kalibrálás, azért bekalibrálni nem árt ezt a monitort.
És hiába viszed vissza a boltoknak 1 hónapjuk van rá hogy kifizessék (én legalábbis így tudom), és nem hiszem hogy nagyon elkapkodnák a visszafizetést. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Pontosan... Ezt a párezer forintot simán megéri az a tény, hogy garantáltan pixelhiba mentes példányt kapsz, amit ráadásul még be is kalibrálnak Neked... Csak ez utóbbi szolgáltatás 5-6, vagy akár még több ezresért megy más helyeken...
(#21560) Crias: Jól tudod... És az "olyanabb" boltok bizony simán kivárják azt a 30 napot, és addig is ülnek a vásárló pénzén, miközben neki meg még mindig nincs monitora...
-
horush
addikt
válasz
U2312HM, megveszed normális boltban (Monitorguru, vagy Oázis), kérsz rá kalibrálást + pixelgarit, 3k plusz csak. Az u2212hm egyébként kicsit jobb monitor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- LG (40WP95C-W) 40" 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest