Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz bobalazs #86576 üzenetére
Nincs különbség semmiban, az akciós készlet jelölées a HE, ezekből limitált a mennyiség, és utána nincs. Az ára viszont kedvezőbb. Elviekben nem is kellene simán kikerülnie, valamilyen marketing aktivitáshoz kellene kötődnie. Addig vegyétek ameddig van...
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
sfefe
addikt
válasz bobalazs #90732 üzenetére
A fejem mozog nem baj jo a nyakamnak.
Viccet felreteve En leginkabb a pixelek miatt kerdeztem. 27 fhd vagy wqhd.
Azt hiszhem 27 fhd-ban nagyobbak a pixelek mint a regi samu 193p+-nal.(1280/1204- nel)
Csak a wqhd-n meg lehet tul kicsi lenne minden, tudom meg kell nezni eloben.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
HookR
addikt
válasz bobalazs #103552 üzenetére
(1) A monitora 2560x1440@75Hz-et tud és van rajta Dual link DVI-D csatlakozó is.
(2) A linked tanúsága szerint (és ahogy te magad is írod) a HD 7540D-vel felvértezett A6 5400K APU digitálisan maximum 2560x1600-at támogat. Ez a 16:10-es arányú megfelelője a 16:9-es 2560x1440-nek. Utóbbi 10%-kal kevesebb pixelt jelent, azaz kisebb a sávszélességigénye. Egyedül a maximális frissítési érték nem derül ki, esetleg annál lehetnek meglepetések.
(3) Az alaplap (a leírás alapján) szintén tudja:
- HDMI -> max. 1920x1200@60Hz
- Dual-link DVI -> max. 2560x1600@75Hz
- D-Sub -> max. 1920x1600@60Hz
(4) (#103535) kacsento1: "Próbáltam dvi-hdmi kábellel és hdmi-hdmi kábellel is."
Tehát Dual link DVI-D <-> Dual link DVI-D kábellel még nem próbálta.
Felmerül a kérdés, hogy ezek után miből gondolod, hogy nem támogatja?▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Bjørgersson
félisten
válasz bobalazs #103568 üzenetére
Koszonom! Akkor varok turelmesen tovabb egy megbizhato IPS-re. TN ingyen sem kellene.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bende_
újonc
válasz bobalazs #103697 üzenetére
Köszi! Erről a monitorról esetleg van vélemény? https://ipon.hu/shop/termek/samsung-c24fg73fqu/1586991
-
kistusik
tag
válasz bobalazs #122020 üzenetére
Kb fél órája van bekapcsolva, szóval nem sokat tudok róla mondani. Elég sok beállítási lehetőség van rajta, én is folyamatosan finomhangolom. Egyenlőre azon szenvedek, hogy előhozzam a 144hz-et. Besétáltam a boldba, nekem 3 szempont kellett. 1ms, 144hz, Vesa felfogatás Én játszani fogok rajta. Bocsi, de nem vagyok egy nagy monitor guru.
-
kistusik
tag
válasz bobalazs #122022 üzenetére
Köszi. Igen Windowsban kellett. Hát én legtöbbet éjszaka gépezek, munka után, szóval esetek többségében a kékfényszűrő be van kapcsolva. De linkelek egy képet. Konkrétan testre tudod szabi az RGB-t benne. 4 színprofil van benne. "Normal" "warm" "cool" és a 4. Persze az user, ahol testre tudod szabni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz bobalazs #132468 üzenetére
GABA GL-2435
Vélemény.
Kettőt vettem. Ebből az egyik kapásból hibás, vibrál, ugrál a kép, használhatatlan, selejt.
Kipróbáltam HDMIn, DPn (egyik dp kábel más mint a másikhoz kapott!), a másik, hibátlan monitor tápjával, ugyanúgy rossz.
A monitor színei nem jók. VA panelhez képest a fehér az szürke, a zöld az egy gyenge ipsre hajaz, magyarul pl egy sárga szín árnyalatos, fátyolos.
Az AOPEn fire legend 24V1Y sokkal szebb képet ad. Bár lehetne kapni!
A panelről semmi sem árulkodik, üres. -
sztivo
Topikgazda
-
Zoleee83
addikt
válasz bobalazs #132591 üzenetére
Nyilván, mindent is lehet, de ezzel még nem védtem ki azt , hogy teniszmérkőzéshez hasonlóan mozgatom a fejem játék közben.
Konzolt nehezen teszek ablakosba'.
De kinek-mi, ha Neki bevált ez a hatalmas képernyő méret, akkor remek, és tényleg örülök.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest