-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz xspikeyx #87528 üzenetére
Sajnos ajánlani nem tudok, nem vagyok annyira otthon a témában.
Én is kerestem,de nem találtam sajnos megfelelőt,mint írtam is. (bár én 144hz-eseket néztem,ami egyébként pozitívum volt mindkét monitor esetén)
Jelenleg talonba lett rakva a téma,mert most sikerült 300+ Euro-t rákölteni a kocsira és kell is még,szóval egy darabig én offolom,addig max nézelődöm.
Mivel te eleve kisebb méretben nézed,mint én tettem,illetve a képfrissítési freki sem számít,ahogy írtad nagyobb eséllyel fogsz találni megfizethető áron megfelelőt.
MM-be esetleg menj el,nézz ott is körül,biztos jó pár ki van állítva,amit oázisba is meg tudsz vásárolni esetleg,vagy máshol,ahol szeretnéd.Ha pár darabot össze tudsz már írni,ami az igényednek megfelelne,akkor abból a többiek vagy a szakértők biztos tudnak valamit ajánlani.
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AOC AGON Q27G3XMN
- ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27" WQHD 2560x1440 170Hz FreeSync Garancia !
- BlitzWolf 34" ívelt GAMER MONITOR, 165 Hz, 21:9, WQHD 3440x1440, 1500R, FreeSync, Anti-Flicker
- Acer Predator XB271HU bmiprz, WHQD 165Hz G-Sync!
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest