- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
válasz
Drizzt #76789 üzenetére
Olyat én is vettem volna, csak nekem mindenképp kell a VESA, ezen meg nincs. Nézem egy ideje a kínálatot, nincs hasonló, ebben Sharp panel volt, tudtommal senki más nem épít azzal a panellel monitort, talán már nem is gyártják. Egy kínai csodáról tudok, amiben hasonló paraméterekkel bíró Sharp panel van, ez a HKC X3, de ennek a beszerzése problémás, kínából kell rendelni - ha még kapni - amiben azért elég nagy a rizikó (pl. kifogsz egy (pixel)hibásat).
24-27 méretben jelenleg tudtommal csak alsó kategóriás sík VA monitorok vannak vagy kicsit feljebb a Samsung íveltjei..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged