Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe123
senior tag
válasz
Drizzt #76789 üzenetére
Olyat én is vettem volna, csak nekem mindenképp kell a VESA, ezen meg nincs. Nézem egy ideje a kínálatot, nincs hasonló, ebben Sharp panel volt, tudtommal senki más nem épít azzal a panellel monitort, talán már nem is gyártják. Egy kínai csodáról tudok, amiben hasonló paraméterekkel bíró Sharp panel van, ez a HKC X3, de ennek a beszerzése problémás, kínából kell rendelni - ha még kapni - amiben azért elég nagy a rizikó (pl. kifogsz egy (pixel)hibásat).
24-27 méretben jelenleg tudtommal csak alsó kategóriás sík VA monitorok vannak vagy kicsit feljebb a Samsung íveltjei..
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest